Somewhere Over the Rainbow #26 Three Years Without Pratyusha - Page 93

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

62k

Users

8

3.6k

Frequent Posters

cygnet9 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 7 years ago

Vibha here it is very hot after 3 days of occasional rains, It seems people will melt in the hotness.

[img]https://i.imgur.com/t7FV0F0.jpg[/img]

Hope tomorrow I get to used to this page and its tools, until then Good Night Friends

cygnet9 thumbnail

Originally posted by: Viswasruti

Thank you Vibha .🤗

Madhu it seems IF has redesigned its page. Not able to PM others if possible please PM Vibha, Nado, Branka, Avi and Ivony.
nn027 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Hello friends. I am very confused . I hope that I will be able to deal with these changes.

PS OMG, where is emoticons?

I tried, but I did not manage to put the picture. :( My letters, I do not know, how it to be green. :(

I'm so disappointed. Why did they do this?

nn027 thumbnail

Image result for spring rain gifs

Related image

Viswasruti2019-04-23 08:56:06

Hello Madi. I am thrilled. Thank you.

Mislio sam da sam zaboravio, ali sve se opet vratilo !!Zimsko vreme je prošlo u njegovom mracnom velicanstvu; donosio nam je nebo bogato mramoriranih sivih i drveca tako elegantnih u svojoj goloj ljepoti. Ti hladni dani za smirenost i odraz su sve manji, a nova energija raste. Na ovaj prolecni dan, Nado vidi cvece koje ce obojiti njen svet za toplije dane koji dolaze, mašuci povjetarcem kao osmeh koji je roden od kosmosa - sreca u sjajnim nijansama. Ona dopušta svojim ocima da tece od stabla do drveta, primecujuci da su pupoljci spremni da se otvore u svetlo, da budu zelene zastave na vetru koji se stalno zagreva.Jutarnja proljetna kiša s prvom grmljavinom u toj kiši, sjetila sam se te mokre staze s toliko uspomena koje su letjele poput kiše tamo na hladnom povjetarcu, gdje smo stajali na toj mokroj verandi dok je kiša preplavljivala gromove Zemlju i munje na nebu!Sa svojim prolaznim mislima su se u našim srcima ljuljale, zalijepljene u male zlatne valove u svjetlu lampe poput naših nasmijanih ociju tog dana, kako smo dijelili naša osjecanja i kako sam vam poklonio sve trenutke blaženih opisa svakom mom prijatelju taj dan!Sa prvom proljetnom kišom i grmljavinom iu onim danima kad je moje srce bilo divlje i gay; tvoje vesele oci su mi više govorile za taj dar rijeci nego što bi ti prsti ikada kucali. . . .Mislio sam da sam zaboravio, ali sve se opet vratilo s našom Nadinom Proljetnom kišom!

nn027 thumbnail

Originally posted by: cygnet9

Good Afternoon Rainbow Friends😊Agree with Vibha and Nado, relax, sit back and think of new stories Madhu😊I always forget my reading glasses and sometimes I ignore them because I cannot watch TV putting reading glasses on😆Nado enjoy spring rain, it is soothing you know😊, here we too are facing rains since last 3 days, don't know what will be the result. May be it will become unbearable hot or may be normal.Good day all of you😊

Hello Padmaja.The rain fell only one day. Today it was sunny and warm again.
nn027 thumbnail

This is horrible. Please, if you discover how to upload images, emoticons and everything that we had in the old IF, teach me.

I do not understand why they made such bad changes. :(

nn027 thumbnail

Image result for silence quotes

Image result for silence quotes

Viswasruti2019-04-23 23:11:08

Amazing poem Padmaja.

Kakvu poruku vam je dala?Šta može biti tišina? Zar ne postoji uvijek zvuk vašeg srca? Baš kao što bjelina ima svetlost, a crnilo je platno za snove, ako je prisutna duša, uvijek ima nešto u njoj. I kako tišina raste dublje i cujem svoj postojani ritam iznutra, zovem ovu tišinu!Tišina je uvijek nekako utješna i govorila sama za sebe, bila je mirna na nacin na koji cete se osjecati kao kod kuce i znati da bez obzira što se dogada, zauvijek je tu za vas, kao sjena za svakog covjeka !!

Thank you Madi.

nn027 thumbnail

Image result for nature after rain quotes

Viswasruti2019-04-23 23:54:45

Madi, you're an incredible writer. As I read, I see the picture you paint with words.

Priroda nakon kiše ...--Kada pada kiša, sve se pretvara u sjajno platno koje ljudskom oku pokazuje magicnu moc lepote.Nakon kiše, zrak je sladak, put je privlacan, mokar sa šarenim lišcem željnim da se spoji sa zemljom kako bi se preobrazio kao još jedan pupoljak, šareni cvijet !! Tamo na toj mokroj drvenoj stazi, blistavim zracima na laticama ispod mojih nogu, i kapljicama kiše koje kaplje sa lepršavog lišca, izgleda kao da se klizne osmijeh devojcice ljubavi! U toj mirnoj vodi, okolni vocnjaci i brda gledaju svoja razmišljanja kao djecji veseli osmijeh kad je vidio zvijezde na nebu, svjetlucavu luminiscentnu scenu! Izgledaju kao šareni listovi na mokrom putu, svaka kap kiše ostavlja tragove usana na zemlji nalik na grimizne tragove na obrazima mlade dame nakon carobne svade izmedu usana i obraza! Kiša je nebo koje se spušta na zemlju da sa njom podeli nekoliko magicnih trenutaka !

nn027 thumbnail

Happy new day may friends.

cygnet9 thumbnail

Hello Rainbow Friends Good Morning. I am providing you a link where you can complain your difficulties. Hope IF rectifies and becomes user friendly soon.

/forum/rules-and-announcements/5052829/important-newly-redesigned-if-please-give-your-feedback-suggestions