Pa i ja se nadam da cu moci da unovcim to , ali videcemo..moram jos da ucim, ipak je to ucenje stranca stranom jeziku na stranom jeziku ..Videcemo..
PS Ako dobijem Indiju, idemo zajedno..😃
🏏IPL 2026: PBKS vs DC, 55th Match, at Dharamsala🏏
🏏IPL 2026: GT vs SRH, 56th Match, at Ahmedabad
Mouni Roy s marriage in trouble?
MOTHER'S DAY 11.5
Ranveer Singh Acquires Rights To The Immortals of Meluha
Anupamaa 12 May 2026 Written Update & Daily Discussions Thread
How did Sara Ali Khan have such a bad downfall? Feat Faridoon
Some Connections are Meant for a Chapter
Please Suggest
Pa i ja se nadam da cu moci da unovcim to , ali videcemo..moram jos da ucim, ipak je to ucenje stranca stranom jeziku na stranom jeziku ..Videcemo..
PS Ako dobijem Indiju, idemo zajedno..😃
Ma i da zamere briga me, ja sam kupila karte a oni nek cuvaju decu..😆
https://boxasian.com/drama/legend-blue-seax/
Ovo je nova serija, o sireni i bogatasu..Da li ste je mozda gledale?Nisam. Ne zvuci lose sirena i bogatas. Hocemo je gledati? Mislim kad ti zavrsis svoju seriju a ja svoju?
Ima samo engleski prevod..ne znam , da li ces ti da razumes 😔E onda pisi propalo. Ne mogu da pratim engleski prevod 😕
Znam..bas mi je zao..Ti znas, meni je svejedno i da je prevod na hindiju..a engleski mi dodje ko maternji.. A da zaustavljas kadar sa titlovima dok ne shvatis sta pise, zar u skoli uopste nisi ucila engleski?Znam . Koliko god ti znas jezike toliko ih ja ne znam a i nemam talenta za njih 😆Ne vredi ni da zaustavljam. nemam dovoljno znanja a samo bih dzabe mrcvarila seriju.😕
Mozda ima neka na vikiju koja je sa nasim prevodom..Moramo da potrazimo 😃Mozda. A mozda Smeki zna jos neki sajt za gledanje. Videcemo. A ako ne uspemo naci, sta da se radi, Valjda nekad postave i prevod,Ja sad gledam trecu epizodu. Treba da vrati jaknu onom tipu. Taj drzi doktorku kao taoca. A ovaj siroma nema pojma o kojoj jakni je rec 😃
Evo bas sad gledam,kad udjem na viki kaze ne moze da se gleda u nasem regionu..😕
Sta mislis koliko njih moze da uci Indijce, odnosno koliko njih upste zna i rec na Indijskom? Mislim ne samo u Srbiji nego uopste, bilo gde. Snacices se ti. Ne sumnjam u tebe.Ma samo da ti dobijes usavrsavanje, lako cemo se mi spakovati 😃
https://www.viki.com/explore?country=china&type=series
Na vikiju kineske serije imaju nas prevod..😃
Ti si pravila?
Super. Prelazimo na Kineske 😃 Kad nam dosadi vraticemo se na Koreanske i tako u krug 😆