Returning of the written off # 90 Invited only - Page 37

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

47.4k

Users

7

1.4k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 9 years ago
nn027 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
A sta mislis sto je promenio misljenje? 🀣🀣🀣
Edited by nn027 - 9 years ago
nn027 thumbnail
E ovde nas neko malo za...a. Mislim, cuj "samo" 4,2 svetlosne godine. Kao da je u najmanju ruku 4,2km pa samo sto nismo otisli malo tamo da se brckamo na godisnjem u toj vodi o kojoj pisu. πŸ˜†
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

A sta mislis sto je promenio misljenje? 🀣🀣🀣

Covek definitivno nije bio pri sebi 🀣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

E ovde nas neko malo za...a. Mislim, cuj "samo" 4,2 svetlosne godine. Kao da je u najmanju ruku 4,2km pa samo sto nismo otisli malo tamo da se brckamo na godisnjem u toj vodi o kojoj pisu. πŸ˜†

Nado, odavno tamo neko trazi drugu planetu da nasele i vladaju u izobilju..Po mojoj gruboj proceni nasa Zemljica polako broji poslednje stotine godina..Samo je pitanje kada ce taj neko uspeti u svom naumu i zauvek unistiti ovu planetu..Znam kako zvucim (Nostordamus otkacenius) ali to mi je najlogicniji nastavak cele ove mrznje, previse izobilja i prevelikog siromastva..priroda ce mozda i sama da presece i okrene zivotni ciklus bez nas kako bi spasla planetu..ko zna..
nn027 thumbnail
πŸ˜† Ja uopste ne doruckujem i cekam studiju u kojoj ce dokazati da je to zdravo πŸ˜†πŸ˜†
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Covek definitivno nije bio pri sebi 🀣

Jok. Ko zna cime ga je lecila. Kad je dejstvo leka prestalo i on se osvestio skontao da mu je tasta zena 🀣 🀣 🀣
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nado, odavno tamo neko trazi drugu planetu da nasele i vladaju u izobilju..Po mojoj gruboj proceni nasa Zemljica polako broji poslednje stotine godina..Samo je pitanje kada ce taj neko uspeti u svom naumu i zauvek unistiti ovu planetu..Znam kako zvucim (Nostordamus otkacenius) ali to mi je najlogicniji nastavak cele ove mrznje, previse izobilja i prevelikog siromastva..priroda ce mozda i sama da presece i okrene zivotni ciklus bez nas kako bi spasla planetu..ko zna..

Znam da je trazi ali taman i da nadje 10 takvih , trenutno ne postoji nacin da se do njih dodje. Klasican nacin putovanja obesmisljava sve to. A ni na vidiku jos nije nista drugo.
Sto se tice ovog drugog, u pravu si, na zalost. Pogledaj ovaj zemljotres u Italiji. A i inace klimu smo zeznuli i ona se sad drasticno menja. Nikoga nije briga a trka u naoruzanju se nastavlja. Ovaj ISIS je samo sl*g na tortu. Moze se desiti da neki ludaci dignu u vazduh atomske centrale i da svi odemo u 3 lepe.