Returning of the written off # 89 Invited only - Page 93

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.9k

Users

7

2.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 9 years ago

Divna pesma. Neverovatno koliko lepih pesama imaju.
Edited by nn027 - 9 years ago
nn027 thumbnail

nn027 thumbnail

Bikica_Biki thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Hello my girls ...here is RK
Someone here ☢️😆

Kasna noc...tisina i ja kao obicno...
Nocima ne spavam...radim..lezem kada osvane...i malo ospavam...do podne..
jos od vrucina se ne moze spavati ni preko noci...
Stigoh ovde posto sam isla na profil "voljenog" 😳i u CG...i naravno stigoh ovde kod nas ...
I ovde kod nas vlada vec duze vreme tisina...svako se nosi sa svojim problemima kako zna i ume 😒a tesimo se tamo gde drugi nemaju pristupa za nase vesti...i nase licne zivote...😉
Kaze meni Nadica pre neki dan :Nadamo se da ce ruze procvetati nekada...
Ja joj odgovorih : Meni jedino sto cvece cveta na terasi😕 i ono izgleda ovako..😉
Nadici sam i pokazala...jeste da sam nabrzinu i slikala kada smo o tome razgovarale...

ps.Ovo sto se vidi na fasadi kao linije prljave-to je sve od silnih kisa ovih godina a metalna-aluminijska ograda a i vlaga te to tako curi kada su kise i neda se oprati ,a posto to nije moje da ja uzmem stvar u svoje ruke a da ne zabrljam nesto i da sredim kako bi ja zelela -tako ostaje dok gazda ne sredi svoju zgradu koja je lose uradjena-mislim masinska malta -gde su kod nas u stanu i zidovi unutar pukli verovatno te kada su kise jake probija unutar stana voda tj mokri odredjeni delovi zidova...tako da ja to sve gledam kao i mnogo toga i nerviram se

Edited by Bikica_Biki - 9 years ago
Bikica_Biki thumbnail
I dalje povremeno brljam...saram...jedino se opustam uz doticnog Mr.perfect😳

Bikica_Biki thumbnail
Totalno sam opcinjena sa ovom sanjalackom slikom🤪 iz Shakti...dok prica drugarima o svojoj buducoj mladi 😳

Ista slika samo boje i kombinacije drugacije 😆
Cmok u bradicu 😆

Bikica_Biki thumbnail
A sad palim odavde idem raditi malo capsa...😉
Vama❤️ i vasim voljenim❤️ zelim svako dobro od Gospoda❤️,cuvajte svoje zdravlje jer je najvrednije...zivite sa Ljubavlju❤️ jer ljubav❤️ je zivot...ljubav je Sve ❤️
Volim vas sve -to nikad ne zaboravite ❤️🤗

Bikica_Biki thumbnail
Sve u zivotu vam pomaze da rastete ako tako odlucite.
Zivot vam pruza bezbroj lekcija, najvaznijih lekcija kroz koje mozete da se razvijete i oblikujete svoj karakter, sto odredjuje kvalitet vaseg zivota.
Vi ste ti koji birate da li vas lekcije, situacije, okolnosti u vasem zivotu definisu, jacaju ili vas obuzimaju.
Zivot je sacinjen od uspona i padova, i iskusicete oba.
Nemojte dozvoliti da zivot samo prodje pored vas, ucite iz njega.
Rastite kroz svaku situaciju koju vam zivot namece - ucite iz dobrog, ali i iz onog ne tako dobrog, takodje.
Rast, a ne samo prolazak kroz zivot - to je najbolja odluka koju mozete doneti kako biste ziveli dostojan zivot - zivot koji se pamti.
Napredovanje kroz zivot ce vam omoguciti da naucite kako da se suocite sa izazovima i hrabro prebrodite muke.
Ono ce vam pomoci da steknete pobednicki stav da slavite svoj uspeh, priznate svoj neuspeh, i nastavite da tezite dalje.
Kako da pocnete da rastete kroz zivot?
Mozda ce vam ovo biti od pomoci:
Zauzmi dobar stav
1. "Ono sto mislimo odredjuje sta ce nam se desiti, tako da ako zelimo da promenimo svoje zivote, moramo da rastegnemo svoje umove." - Vejn Dajer
2. "Odluka da budemo pozitivni i imamo zahvalan stav ce odrediti na koji nacin cemo ziveti svoj zivot." - Dzoel Ostin
3. "Zivot se sastoji od niza iskustava, a svaki od njih nas cini vecim, iako je ponekad tesko to shvatiti. Svet postoji da bi smo mi u njemu izgradili karakter, i moramo nauciti da prepreke i tugovanja kroz koje prolazimo nam pomazu u hodanju napred." - Henri Ford
4. "Jedini invaliditet u zivotu je los stav." - Scot Hamilton
5. "Najveci dan u tvom i mom zivotu je onaj kada preuzimamo potpunu odgovornost za svoje stavove. To je dan kada zaista rastemo." - Dzon Maksvel
6. "Lose stvari se desavaju; kako reagujem na njih definise moj karakter i kvalitet mog zivota. Mogu da biram da sedim u vecitoj tuzi, mobilisan gravitacijom svog gubitka, ili mogu da izaberem da se izdignem iz tog bola i negujem najdragoceniji dar koji imam - zivot." - Valter Anderson
7. "Svako ko prestane da uci je star, bilo da ima dvadeset ili osamdeset godina. Svako ko nastavlja da uci ostaje mlad. Najveca stvar u zivotu je odrzavati svoj um mladim."
- Henri Ford
8. "Ne mozes imati pozitivan zivot, a negativan um."
- Dzojs Mejer

Imaj hrabrosti

1. "Niko nije rodjen sa hrabroscu, vec sa potencijalom. Bez hrabrosti, ne mozemo nijednu vrlinu uvezbavati uz konzistentnost. Ne mozemo biti ljubazni, istiniti, milostivi, velikodusni i iskreni." - Maja Angelu
2. "Kakav bi to zivot bio kad ne bismo imali hrabrosti da ista pokusamo?" - Vinsent Van Gog
3. "Neces uvek imati udoban zivot i neces uvek moci da resis sve zivotne probleme odjednom, ali nikada ne potcenjuj vaznost koju imas, jer je istorija pokazala da hrabrost moze biti zarazna, a nada moze obuci svoj zivot." - Misel Obama
4. "Naucio sam da hrabrost nije odsustvo straha, vec trijumf nad njim.
Hrabar covek nije onaj koji se ne boji, vec onaj koji nadvlada strah." - Nelson Mandela
5. "Koliko je malo onih koji imaju dovoljno hrabrosti da preuzmu svoje greske ili donesu dovoljno jaku odluku da ih poprave." - Bendzamin Frenklin
6. "Budite hrabri... Budite hrabri kao vasi ocevi pre vas. Verujte! Idite napred!" - Tomas Edison
7. "Hrabrost je svakog dana na raspolaganju, a samo hrabri iscede najvise iz zivota." - Zig Ziglar
8. "Uspeh nije konacan, neuspeh nije fatalan: vazna je hrabrost da se nastavi dalje." - Vinston Cercil
Da li verujete u moc zdravog stava?
I
Zapamtite reci o Oca Tadeja :
Kakve su ti misli takav ti je Zivot