SHOCKING! Aplha collects only 5cr in 2nd weekend.
🏏India tour of England, 2026: England vs India, 1st ODI,🏏
It’s official, aloo in Tumbbad ❤️
Vringad FF: Pyaar Ke Do Pal
Ono kad zena prica o kolekciji prolece - leto 😃😆
Radimo mi na njemackom neku anketu i test Izmedju ostalog jedan test je kojem modnom tipu pripadamo Kad sam uradila,meni izaslo prirodnjak A tu pise ove osobe ne obracaju paznju na fizicki izgled niti mogu shvatiti kako je to nekome vazno Najvecu nocnu moru im predstavlja da im neko kaze da moraju izgledati tip-top Citam ja i ne vjerujem kako me Svabe provalise 😳Tebi i onako nije potrebno da izgledas "tip-top" da bi bila primecena 😉 😃 Vazno je imati harizmu 😃Ma da,primjete mene ovi prirodnjaci kao sto sam i ja 😎Ovi sa prirodnim cepsima? 😉 😆da,i sa "zapustenom"bradom od tri dana 😉😃 Ma samo kad je "prirodan", brada je bonus 😳 😃Ma kad moj sinak kaze da je frajer,nema da omane😃 Ja ne sumnjam u njegov sud .Sve je to dobro dok i "frajeru" ne prospe koji biser,tek sam onda nadrljalaMa kakvi. To je jos uvek super. Nadrljala si ako krene da prosipa bisere swamiju 😆ccc,ma ja swamija samo ignorisem 😎 ali sta cu ako ovamo krene sa provodadzisanjem 😎Kako sta ces? Uzivaj u prirodnim lepotama 😆Pa vidis nisam se toga sjetila Sad kad krene trening na bazenu,ja cu se obuci po serijatskim pravilima 😎😆 😆 😆Fino ces se preznojavati 😉E vec cu sutra da se preznojavam swami stize ujutro a navece trening