❤️Obozavam ih Gledam kad ovo zavrsim a necu uskoro ima puno da se radi sa MN...pa posle toga oni dolaze na red❤️
🏏IPL 2026: Delhi Capitals vs Gujarat Titans, 14th Match, Delhi🏏
Aditya dhar would have paid Virat to promote Dhurandhar 2 - Kohli Fans
Cocktail 2 turns bitter. Shahid kapoor upset over lack of screen time.
ARYAN ki SHADI 8.3
Nitesh Tiwari reveals Yash in Ramayana won’t be a traditional villain
Celebs At Jamnagar - SRK Salman Ranveer
Ameesha Patel Vs Zakir Khan
Why No one is talking about this??
🏏IPL 2026: KKR vs LSG, 15th Match, Eden Gardens Kolkata🏏
❤️Obozavam ih Gledam kad ovo zavrsim a necu uskoro ima puno da se radi sa MN...pa posle toga oni dolaze na red❤️
E Nadice evo capsa-nisam detaljisala ali eto...kako ovde gleda za njom..❤️Boze kako je samo gleda🤪

Promena plana. Ne idemo. Brat i snaja odustali a same nas dve da idemo nesto bas i nemamo volje. Mozda da je neko drugi u pitanju a posto je Bregovic.Danas smo malo setale po NS. Poslala sam vam slike 😃
Danas sam slucajno, pogledala nekih desetak minuta BV na Pink-u. Ona je u tezoj poziciji nego sto je bila Anandi. Bas mi je zao. Svi je maltretiraju.
Dobro jutro/Dobar dan🤗Srecan rad Dal❤️Pa ovako,kako bi ti rekla,,,,,o mom spavanju...juce sam provela noc i do 13h bila budna,pa sam potom legla i spavala sinoc do 20i30 i od tada jos sam budna...ne mislim jos leci😆 nekad kasnije mozda par sati odspavam i ponovo nastupam😆radim i gledam😆 Znam da nisam normalna...ali je lepo da i ovakvih ima🤣
🤣
E super je to osecaj, ma koliko napo*no bilo, najlepse je kad napravis jedan posten serijski maraton..👍🏼
Ja sam odgledala BV i sada moram da cekam po jednu epizodu..da skrenes..Jos koje serije..one koje traje vec 6-7 godina a mnogi penzioneri (a bogami i mladji) nisu jos docekali kraj..🤣Da super slatki maraton 🤗takav sam imala sa IPKKND i sad sa ovom i nije mi tesko❤️ ni trcati,ni vezbati,ni oci pariti...pa i ne spavati nocima☺️😕Bice tu jos pocasnih maratona-rpriza...jer to mogu gledati do besvesti a da mi ne dosade😳Znaci odgledala si...BV i sad ono smaranje cekajuci jednu po jednuovako kad covek navikne da gleda do besvesti,pa mu jos teze dodje sad cekati tako kao ti sad😕I bas tako-serija kojoj se jos ne nazire kraj...mnogi penzioneri odose a da ne saznase ko u toj serij pije a ko placa i koji kraj sledi ako ce ga ikad biti ili mozda cekaju da nove generacije nastave gledati tamo gde su mnogi penzioneri stali...Mozda donesu i zakon. Dobijes penziju ako rodis trece dete i pogledas 3000 epizoda BV 🤣
Ako rodis trece dete dobijes penziju, ali ako odgledas MN dobijes invalidsku..🤣I dodatak za tudju negu i pomoc 🤣
🤣
Molim te, obrati paznju na opis epizode od 08.01.🤣🤣
https://turske-serije.net/category/indijske-serije/serija-mala-nevesta/
Nisam jos bila na FK..hvala 🤗
PS I bolje sto ne idete, razocarale bi se samo..
Da, svi..a muz joj je po meni najgori..Jagi je makar bio pristojan sa Anandi, ovaj bi da siluje devojcicu od 10 godina..😡