Returning of the written off # 83 Invited only - Page 77

Created

Last reply

Replies

1k

Views

44k

Users

5

1.2k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

Ispali su 😕

Oo je izjavila posle eliminacije

"We will invite all for our wedding! After printing the cards , I will give wedding invitation to you people first ! "--Prats said while coming out of the PC Villa !

"We spent good time here , we got an opportunity to know better about each other , our love , personality , trust towards each other !"-

"Play the game honestly ,be clean in your intentions , express your feelings in a clear way !that's what we did , "-Pratyusha said !

Opa...😳
Daltoni thumbnail
Daltoni thumbnail
https://niskevesti.rs/index.php/drustvo/item/7313-konacno-poznato-ko-ce-zabavljati-nislije-u-najludoj-noci

Da...ko nas ovde na jugu sisa..pa do pre 5 dana nismo ni ukrase imali na ulicama..pored skola nema ulicne rasvete, u centru grada se jos izliva kanalizacija kad padne kisa...I posle nam kazu "Beograd na vodi", Beograd sija kao Las Vegas a kod nas vecina ljudi nema ni za obicnu veceru a kamo li praznicnu..I ne, nisam zlurada,ali cela Srbija trpi da bi Beograd bio prikazan kao grad u kome svetaju ruze i kako se bolje zivi...🤢
nn027 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Sad mi je krivo sto mi je komp u kvaru..😭

Ma ne sekiraj se, Kad ga popravis odgledaces. Ni ja jos nisam stigla.
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

I najverovatnije blizu istine..Naime, ja nikada nisam verovala da covekova svest i sustina nestaju..Zapravo, moja teorija o postojanju je malo kompleksnija..Vidis kako je covek gledajuci prirodu i svet oko sebe stvorio robote, racunare, mehanicke ruke,noge, senzore (cula) , struja i njen nacin prenosenja na daljinu je takodje postupak uzet iz prrode..dakle, sve sto postoji oko nas i sto je covek stvorio,na neki nacin oponasa prirodu..Kloniranje, stvaranje razlicitih zivih organa i kalemljenje,uparivanje, nije nista drugacije..I sve to ide dalje..dokle..dok ne stvorimo novi oblik zivota sa svim prirodnim procesima ,otkrijemo nove planete i posaljemo to neko novo bice da vidimo kako ce se snaci u sredini u kojoj nema predznanja i mozda nista osim instinkta...Mozda smo i mi bili neciji eksperiment..Mozda smo mi za nekoga ono sto su bakterije za nas a univerzum kakav poznajemo samo jedna cestica...Sto vise razmisljam o tome, sve sam ubedjenija da nas je neko ovakve stvorio..ko? Bog ? Vanzemaljac? Nasi davni preci? Mogucnosti su neogranicene..

Ni ja ne verujem da je smrt kraj. Sta posle, ne znam ali verujem nestaje samo nase telo dok dusa nastavlja da zivi i dalje. Na kaju krajeva, imacemo prilike da proverimo
nn027 thumbnail
Da je samo oko Nove godine, nego je stalno tako. 😆