Originally posted by: Kety76
Pa eto Kety kaze da se ceka,mislim zasto sad cekati da izbace poslate vec bannere,a verujem kod nas za HHN, da ih nema puno,ko zna mozda samo mojiπππ,Boze pomislila sam to,jer hanne nema,a oni sto su kao pisali da ce pokusati uraditi verujem da ako je jedno od njih uradilo i to mozda neko nepoznat,neko ko nije sa naseg foruma.
Znam da glasanje traje otprilike 7 dana,tako sam gledala za druge forume sa tim.
Pa sad da hoce izbaciti samo da ima jos neki sem onih moji sto sam poslala,da ne budem sama
mislim da se i Sobha prijavila ali ko zna je li uradila
a svejedno i ako su se prijavili opet ces ti pobjediti β€οΈpa da se ljudi ne trude dzaba π
Da jeste i Shobhi,ali cisto sumljam da je uradila. Da je Hanna bila tu ona bi sigurno,no izgleda ima tehnicke probleme i dalje,a bas mi Hannica nedostaje,ja sam volela da ona uradi ,ja i ne bi mozda ni radila da me Gina nije poterala ,a i druge pisajuci mi u PM za to kada sam bila odsutna.
I onda odlucih po prvi put da uradim i to jer skontala sam odmah da nas nece biti dovoljno,sto se i videlo po produzetku za slanje bannera nije bilo dovoljno ucesnika.
Cak sam videla kod nekih gde se glasalo imali su recimo ukupno 7 kom bannera za glasanje,jako malo,pa onda racunam ako sam ja poslala najveci dozvoljeni broj ,bar je jos neko uradio 2 kom.
Ma zaista meni svejedno ko pobedi,neka pobedi onaj najbolji koji ce odgovarati nasem forumuπ³
i meni Hanna nedostaje π vjerujem da bi ona to uradila da je bila tu
ma da hoce vise postaviti to,koliko dugo cekamo
nekako su neaktivni modovi ili smo mi naucili na onu policijsku kontrolu na BV π