Returning of the written off #71 Invited only - Page 87

Created

Last reply

Replies

1k

Views

51.8k

Users

7

3.1k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

Da jeste i Shobhi,ali cisto sumljam da je uradila. Da je Hanna bila tu ona bi sigurno,no izgleda ima tehnicke probleme i dalje,a bas mi Hannica nedostaje,ja sam volela da ona uradi ,ja i ne bi mozda ni radila da me Gina nije poterala ,a i druge pisajuci mi u PM za to kada sam bila odsutna.
I onda odlucih po prvi put da uradim i to jer skontala sam odmah da nas nece biti dovoljno,sto se i videlo po produzetku za slanje bannera nije bilo dovoljno ucesnika.
Cak sam videla kod nekih gde se glasalo imali su recimo ukupno 7 kom bannera za glasanje,jako malo,pa onda racunam ako sam ja poslala najveci dozvoljeni broj ,bar je jos neko uradio 2 kom.
Ma zaista meni svejedno ko pobedi,neka pobedi onaj najbolji koji ce odgovarati nasem forumu😳

i meni Hanna nedostaje πŸ˜’ vjerujem da bi ona to uradila da je bila tu
ma da hoce vise postaviti to,koliko dugo cekamo
nekako su neaktivni modovi ili smo mi naucili na onu policijsku kontrolu na BV πŸ˜†
nn027 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

E da i ko pobedi za banner dobija nagradu sigiees od HHN .

To je isto kao ona moja nagrada sa BV imam je jos samo je nikad nisam stavila u potpis πŸ˜† jer mi je bas prelepa da mi je zao bilo nosatiπŸ˜†

a joj Biki al me nasmija πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
zao ti da se ne potrosi je li to πŸ˜†πŸ˜†
samo me zanima koga su mislili angazovati da tebi napravi sigy,vjerovatno tebe πŸ˜ƒ

E Kety drago mi je da sam i ja nasmejala nekogπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
a i ti si mene nasmejala @bold-crv.🀣
Pa sad ko zna komece ga praviti-onome ciji banner pobedi,a neki dobijaju i za drugo mesto-sad ne znam kako kod nas ce biti,jer verujem nece biti konkurencije.
A ako bi ja kojim slucajem nasla se tu za taj poklon,molila bi da mi ne stavlja se Amma i Satya mozda bi zamolila samu sebe (po tebi 🀣)

🀣 🀣

tvoja nagrada ce biti da sama osmislis i napravis svoju nagradu πŸ˜†πŸ˜†
a ako osvojis i prvo i drugo mjesto morat ces smisljati dvije nagrade πŸ˜†πŸ˜†
ili ti osmisli vise a mi cemo glasati koju da izaberes πŸ˜†πŸ˜† da ti pomognemo πŸ˜†

πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†

Da jaka smo ti mi pomoc πŸ˜†
Bikica_Biki thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

samo me zanima koga su mislili angazovati da tebi napravi sigy,vjerovatno tebe πŸ˜ƒ
Pa sad ko zna komece ga praviti-onome ciji banner pobedi,a neki dobijaju i za drugo mesto-sad ne znam kako kod nas ce biti,jer verujem nece biti konkurencije.
A ako bi ja kojim slucajem nasla se tu za taj poklon,molila bi da mi ne stavlja se Amma i Satya mozda bi zamolila samu sebe (po tebi 🀣)

🀣 🀣

ili ti osmisli vise a mi cemo glasati koju da izaberes πŸ˜†πŸ˜† da ti pomognemo πŸ˜†

OMG🀣🀣 Pa mozda bude i potrebno osmisljavati,jer ako budem sama sebi konkurencija🀣🀣 sa tih 5 bannera ,eto mi posla🀣zato se molim da jos neko poslao nesto Samo neka tim osmisli lepe nagrade kome god da one pripadnu na kraju...meni svejedno,ja cu sama sebe nagraditi🀣🀣 i uokviricu 🀣 i napraviti ogromnu do plafona🀣🀣 za moje ucesce u tome svemu🀣🀣 u toj igri bez granica-tako izgleda za sada🀣
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†

very nice πŸ˜†πŸ˜†
Bikica_Biki thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Blago tebi Kety,gledaces,ja nemam Pink BiH,ali mozda na netu nadjem to.😳
E Nadice bravo @boldπŸ‘ ima da ih prodje volja oboje,ona se vec postidela ,a on napaljen pa sad hladan tus dodje mu ta kartonska gromada πŸ˜†
Jao kolika je Boze me oprosti,ni spomenik mislim da je tesko onoliki naci-e bas je zasluzila da dobije ono
bit ce na netu πŸ˜‰
a znas sta kazu kako je najsigurnije ohladiti muza kad dosadjuje u krevetu,kazu samo mu reci sutra mi dolazi mama i familija,automatski ga prodje volja za sve πŸ˜†πŸ˜† e tako je i sa ovim spomenikom πŸ˜†πŸ˜†

E super ,ja ii Nadica cemo gledati,nadam se da bude doma,da ne bude na duznosti😳
Kety🀣 pa da tako nekako mu dodje,zapravo pretezno takoπŸ˜†
Kety76 thumbnail

OMG🀣🀣 Pa mozda bude i potrebno osmisljavati,jer ako budem sama sebi konkurencija🀣🀣 sa tih 5 bannera ,eto mi posla🀣zato se molim da jos neko poslao nesto Samo neka tim osmisli lepe nagrade kome god da one pripadnu na kraju...meni svejedno,ja cu sama sebe nagraditi🀣🀣 i uokviricu 🀣 i napraviti ogromnu do plafona🀣🀣 za moje ucesce u tome svemu🀣🀣 u toj igri bez granica-tako izgleda za sada🀣

koji tim,pa postoje samo dva moda na cijelom forumu a njih moras ganjati mjesecima da ti nesto odgovore πŸ˜†πŸ˜†
znas kad je Drya poslala link da se promjeni slika na Pratsinom profilu,jos uvijek nisu odgovorili
nn027 thumbnail

Pa eto Kety kaze da se ceka,mislim zasto sad cekati da izbace poslate vec bannere,a verujem kod nas za HHN, da ih nema puno,ko zna mozda samo mojiπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†,Boze pomislila sam to,jer hanne nema,a oni sto su kao pisali da ce pokusati uraditi verujem da ako je jedno od njih uradilo i to mozda neko nepoznat,neko ko nije sa naseg foruma.
Znam da glasanje traje otprilike 7 dana,tako sam gledala za druge forume sa tim.
Pa sad da hoce izbaciti samo da ima jos neki sem onih moji sto sam poslala,da ne budem sama

mislim da se i Sobha prijavila ali ko zna je li uradila
a svejedno i ako su se prijavili opet ces ti pobjediti ❀️pa da se ljudi ne trude dzaba πŸ˜ƒ

Da jeste i Shobhi,ali cisto sumljam da je uradila. Da je Hanna bila tu ona bi sigurno,no izgleda ima tehnicke probleme i dalje,a bas mi Hannica nedostaje,ja sam volela da ona uradi ,ja i ne bi mozda ni radila da me Gina nije poterala ,a i druge pisajuci mi u PM za to kada sam bila odsutna.
I onda odlucih po prvi put da uradim i to jer skontala sam odmah da nas nece biti dovoljno,sto se i videlo po produzetku za slanje bannera nije bilo dovoljno ucesnika.
Cak sam videla kod nekih gde se glasalo imali su recimo ukupno 7 kom bannera za glasanje,jako malo,pa onda racunam ako sam ja poslala najveci dozvoljeni broj ,bar je jos neko uradio 2 kom.
Ma zaista meni svejedno ko pobedi,neka pobedi onaj najbolji koji ce odgovarati nasem forumu😳

i meni Hanna nedostaje πŸ˜’ vjerujem da bi ona to uradila da je bila tu
ma da hoce vise postaviti to,koliko dugo cekamo
nekako su neaktivni modovi ili smo mi naucili na onu policijsku kontrolu na BV πŸ˜†

Hanna je sjajna i zao mi je sto je vec dosta dugo nema. Steta je da i ona ne posalje neki baner.
Kety76 thumbnail

E super ,ja ii Nadica cemo gledati,nadam se da bude doma,da ne bude na duznosti😳
Kety🀣 pa da tako nekako mu dodje,zapravo pretezno takoπŸ˜†

kod nas prikazuju drugi dan Bozica,8-og -to nam je kao poslastica πŸ˜ƒ
obicno sutradan vec bude na netu πŸ˜‰
ps.a za ovo drugo ne mozes stalno govoriti boli me glava,moras imati i rezervne metode πŸ˜† a ova je daleko ucinkovitija od glavobolje,traje par dana 🀣
Edited by Kety76 - 11 years ago
nn027 thumbnail

🀣 🀣

Ukratko receno od svega toga ima da ispadene na kraju " sam svoj majstor" 🀣
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

E da i ko pobedi za banner dobija nagradu sigiees od HHN .

To je isto kao ona moja nagrada sa BV imam je jos samo je nikad nisam stavila u potpis πŸ˜† jer mi je bas prelepa da mi je zao bilo nosatiπŸ˜†

🀣 🀣

πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†

very nice πŸ˜†πŸ˜†

πŸ‘πŸΌ 🀣 🀣