Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread -18th Nov 2025
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 19th Nov '25
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 33
TAMING BACK 19.11
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Nov 19, 2025 Episode Discussion Thread
ACCIDENT MISS 20.11
Aishwarya Rai and Sachin Tendulkar in Puttaparthi
Shah Rukh Khan and Salman Khan dancing at wedding.
Fake PR - Priyanka Chopra
Halloween Writing Contest Voting
Originally posted by: loveansh
Cao Sladjo, sestro slatka 🤗
Ne znam, da li znas da je Seetha umrla, znam da si je volela i druzila se sa njom u SY CC-u.
Umrla je u toku operacije tumora na mozgu nocas u 12,40 (u Americi, 18,40) i danas pred jutro mi je to javila njena kcerka. Potpuno sam izgubljena i jako mi je tesko, no ipak sam ispostovala njenu zelju i postavila na HHN forumu Thread o tome, gde ljudi mogu da izraze svoje osecaje. Ona nije htela da o tome pisem na forumu, ali mi je rekla da posle operacije mogu da obavestim sve.
Ona sama je bila potpuno pomirena sa svojim odlaskom, bila je izuzetna osoba, meni posebno draga i trebat ce mi vremena da prihvatim da je nema...
Pozdrav svima u topiku❤️
Originally posted by: sladjana333
Branka, ne mogu da verujem😭...tako mi je zao...Seetha mi se uvek javljala u PM, a nikada ne mogu zaboraviti njenu pricu za mene, koju sam sacuvala u PMhttp://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3943554&TPN=102Boze, sto ti je zivot😭
Zao mi je Sladjo 😭 jeste bas,sta je zivotZnas li koliko je imala godina Seetha?
Ne mogu se setiti da li smo to nekada pricale o godinama, ali je ona cesto putovala i negde bila sa porodicom gde nije imala stalno internet, pa bi znala da se javi u PM, kada dodje do interneta...uvek je lepo pisala, pesnicki i slikovito...ja sada ne pratim Pratjusinu seriju i nisam se pridruzila tom forumu, tako da nismo u poslednje vreme kontaktirale...Procitala sam sada na teardu da ima dve kcerke...Kako me je pogodila ova vest😭...bez obzira sto je ovo virtuelni svet i mi jedni druge ne znamo...imam utisak kao da se znamo i poznajemo licno...
Skroz te razumijem Sladjo 🤗😭 ja je nisam poznavala,samo sam nekad nailazila na njene postove na IF,ali mi je jako zao zene 😭 po postovima tamo vidim da nije dugo znala da ima zlocudni tumor,to je kod nje islo izgleda brzo,dijagnoza i ...odlazak 😭 da ima dvije kcerke i muza,cini mi se da je neka tamo napisala da je on ljekar,a i za Seeth da je dosta mlada,Boze dragi zalosno😭Neznam kako je Love sad,vjerovatno joj je jako tesko jer ona je od njene kcerke saznala da operacija nije uspjela...i bile su jako bliske
Trebala bi al mislim da nece,al zato njen zlatni sin leti iz sobe😡 neka ide izmedu mame i tate spavati.🤢
Ne mogu se setiti da li smo to nekada pricale o godinama, ali je ona cesto putovala i negde bila sa porodicom gde nije imala stalno internet, pa bi znala da se javi u PM, kada dodje do interneta...uvek je lepo pisala, pesnicki i slikovito...ja sada ne pratim Pratjusinu seriju i nisam se pridruzila tom forumu, tako da nismo u poslednje vreme kontaktirale...Procitala sam sada na teardu da ima dve kcerke...Kako me je pogodila ova vest😭...bez obzira sto je ovo virtuelni svet i mi jedni druge ne znamo...imam utisak kao da se znamo i poznajemo licno...