Favourite soaps (invited only) #22 - Page 35

Created

Last reply

Replies

724

Views

44.3k

Users

7

1.2k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: sladjana333

I oni su mogli naci lepsu.

Potpuno se slazem ,izgubili su ukus za ljepotu skroz.

kop93 thumbnail
Evo link gdje se ostavljaju utisci...povodom smrti Seethe

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=4234815&PID=116441973&#p116441973

kop93 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Treba Sags i da joj lupi samar...

Trebala bi al mislim da nece,al zato njen zlatni sin leti iz sobe😡 neka ide izmedu mame i tate spavati.🤢
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Cao Sladjo, sestro slatka 🤗

Ne znam, da li znas da je Seetha umrla, znam da si je volela i druzila se sa njom u SY CC-u.
Umrla je u toku operacije tumora na mozgu nocas u 12,40 (u Americi, 18,40) i danas pred jutro mi je to javila njena kcerka. Potpuno sam izgubljena i jako mi je tesko, no ipak sam ispostovala njenu zelju i postavila na HHN forumu Thread o tome, gde ljudi mogu da izraze svoje osecaje. Ona nije htela da o tome pisem na forumu, ali mi je rekla da posle operacije mogu da obavestim sve.
Ona sama je bila potpuno pomirena sa svojim odlaskom, bila je izuzetna osoba, meni posebno draga i trebat ce mi vremena da prihvatim da je nema...

Pozdrav svima u topiku❤️

Branka, ne mogu da verujem😭...tako mi je zao...Seetha mi se uvek javljala u PM, a nikada ne mogu zaboraviti njenu pricu za mene, koju sam sacuvala u PM

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3943554&TPN=102

Boze, sto ti je zivot😭

kop93 thumbnail

Branka, ne mogu da verujem😭...tako mi je zao...Seetha mi se uvek javljala u PM, a nikada ne mogu zaboraviti njenu pricu za mene, koju sam sacuvala u PM

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3943554&TPN=102

Boze, sto ti je zivot😭

Zao mi je Sladjo 😭 jeste bas,sta je zivot

Znas li koliko je imala godina Seetha?
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: kop93

Zao mi je Sladjo 😭 jeste bas,sta je zivot

Znas li koliko je imala godina Seetha?

Ne mogu se setiti da li smo to nekada pricale o godinama, ali je ona cesto putovala i negde bila sa porodicom gde nije imala stalno internet, pa bi znala da se javi u PM, kada dodje do interneta...uvek je lepo pisala, pesnicki i slikovito...ja sada ne pratim Pratjusinu seriju i nisam se pridruzila tom forumu, tako da nismo u poslednje vreme kontaktirale...

Procitala sam sada na teardu da ima dve kcerke...

Kako me je pogodila ova vest😭...bez obzira sto je ovo virtuelni svet i mi jedni druge ne znamo...imam utisak kao da se znamo i poznajemo licno...
kop93 thumbnail

Ne mogu se setiti da li smo to nekada pricale o godinama, ali je ona cesto putovala i negde bila sa porodicom gde nije imala stalno internet, pa bi znala da se javi u PM, kada dodje do interneta...uvek je lepo pisala, pesnicki i slikovito...ja sada ne pratim Pratjusinu seriju i nisam se pridruzila tom forumu, tako da nismo u poslednje vreme kontaktirale...

Kako me je pogodila ova vest😭...bez obzira sto je ovo virtuelni svet i mi jedni druge ne znamo...imam utisak kao da se znamo i poznajemo licno...

Skroz te razumijem Sladjo 🤗😭 ja je nisam poznavala,samo sam nekad nailazila na njene postove na IF,ali mi je jako zao zene 😭 po postovima tamo vidim da nije dugo znala da ima zlocudni tumor,to je kod nje islo izgleda brzo,dijagnoza i ...odlazak 😭 da ima dvije kcerke i muza,cini mi se da je neka tamo napisala da je on ljekar,a i za Seeth da je dosta mlada,Boze dragi zalosno😭

Neznam kako je Love sad,vjerovatno joj je jako tesko jer ona je od njene kcerke saznala da operacija nije uspjela...i bile su jako bliske
Edited by kop93 - 10 years ago
sladjana333 thumbnail

Skroz te razumijem Sladjo 🤗😭 ja je nisam poznavala,samo sam nekad nailazila na njene postove na IF,ali mi je jako zao zene 😭 po postovima tamo vidim da nije dugo znala da ima zlocudni tumor,to je kod nje islo izgleda brzo,dijagnoza i ...odlazak 😭 da ima dvije kcerke i muza,cini mi se da je neka tamo napisala da je on ljekar,a i za Seeth da je dosta mlada,Boze dragi zalosno😭

Neznam kako je Love sad,vjerovatno joj je jako tesko jer ona je od njene kcerke saznala da operacija nije uspjela...i bile su jako bliske

Mora da je bilo na nekom nezgodnom delu mozga ...te nije izdrzala operaciju...😭.tragedija karcinoma je sto ne daje bol, a kada se oseti , onda je vec kasno ...strasno, koliko mladog sveta odlazi zbog toga, a ne moze da se pronadje efikasan lek...
Jeca thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Trebala bi al mislim da nece,al zato njen zlatni sin leti iz sobe😡 neka ide izmedu mame i tate spavati.🤢

Ja se ne bih ni vratila. 🤢
Jeca thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Zaista strasno 😭