Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 31st Oct 2025
IJJAT PYARI 31.10
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 1st Nov 2025 - WKV
🏏India tour of Australia, 2025: AUS vs IND,2nd T20I, Melbourne🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Nov 1, 2025 Episode Discussion Thread
Deepika Alia Atlee Ranveer Janhvi Aryan-Halloween costume Ambani party
BEIJJATI AT PEAKS 1.11
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 31, 2025 Episode Discussion Thread
I've a question
Anu maid is back 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃
Mitali scene clip : Pret Aatma / Dimaagi bimari
Angad marries Vrinda ; Mihir & Tulsi ka rishta khatam!
Which November release excites you the most?
SRK Film Festival SRK Mania
🏏A Nation’s Wish With Billion Dreams, Best Wishes to Our Women🏏
♕ Go Go Page Rangers🏆┇Nov BTRC 2K25 ♕
˗ˏˋ ★ Pick Your Team! (Teams Feature) ★ ˎˊ˗
| BOOKCHESTER UNITED ⚽️ 📖 | Nov’ 25 BTRC | 🍂🍁
Tottenpage Hotspurs Nov 2025
What if............Arjun
Originally posted by: loveansh
Dobro vece svima 🤗
Nema na cemu, Kopice, draga❤️. Drago mi je da se tebi i Sladji svidjaju moji kolazici😳...A jes vala ne mogu da smislim onu zenturacu🤢, trazi bre zena odraslog sina po celoj kuci😡, ne sme decko da mrdne...a u pravu si ima lepo da bude ko u sendvicu izmedju poludele egoisticne mame i Sagarike...jesi li gledala jucerasnju epizodu kad je lego u krevet da spava a ova nasa mala se skocila u krevetu i odrzala mu predavanje (eno Lili na HHN forumu napravila FP na tu temu😆...Prats je bila fenomenalna ko razbesnela goropadnica, a on u cudu (ko i svi muskarci ) pojma nema sta ju je snaslo...fenomenalna scena...Prats je vrhunski odglumila...stavit cu vam moj kolaz da je vidite u seksi izdanju..😆 Evo prevoda danasnje epizode, kompjuter mi pojeo prvi prevod, pa sve jovo nanovo😕😆...
05.11.
Sags je tuzno pitala Buntyja: Ako me imalo volis, onda molim te dovedi Ammu sa sobom u kucu moga oca. Bunty: Da li mi verujes? Sags je tuzno gledala dole dok su se suze skupljale u njenim ocima. Bunty: Kazi nesto! Plasis me. Bunty je obrisao njenu suzu i rekao: Razumem da je ovo vreme iskusenja za mene, ja cu sigurno uspeti da ubedim Amma. Jedino mi je zao sto ti ovako tuzna odlazis na Pag Phera ritual, molim te nasmesi se za mene. Sags: Bunty, ja te volim, ali isto volim i mog oca i ne mogu da ga vidim povredjenog. Bunty: Ja to razumem.
Amma tuda prolazi i njih dvoje se sakriju iza ugla, i zavrse skoro u zagrljaju. Romanticno se gledaju, a u pozadini svira pesma: Hum Tere bin (Aashiqui 2). Sags odlazi svojoj kuci. Bunty i Sags su oboje tuzni. Bunty kaze sebi: E, Bunty, doneo si tugu na prekrasno Sagarikino lice. Sags se okrenula da ga pogleda, i oni se ponovo gledaju. Tada Sags odlazi odatle tuzna, i gleda ga kroz prozor. Bunty joj mase i ona se konacno nasmesi i odlazi. Bunty kaze sam sebi: Sagarika, obecajem ti da cu proci ovaj test.
Sagarika dolazi svojoj kuci. Pishima joj kaze da treba da jede jer izgleda kao da je smrsavila.Sags joj kaze da ona tamo jede, a tetka je pita da joj kaze sta je jela jucer? Baba i Pubali joj kazu da prestane sa time i da puusti Sags na miru. Sags je shvatila da je Pishima skuvala njeno omiljeno jelo i srecna je, i kaze im da su joj svi mnogo nedostajali. Pishima joj kaze da joj sada nedostaju, a kada prodje nekoliko meseci ona ce zaboraviti na njih.Sags joj kaze da ona njih nikada nece zaboraviti.
Bunti tuzan seta po kuci. Pappu ga zaustavi i zadirkuje ga govoreci : Ne brini se, to je samo za jedan dan, vec sutra ce ona ponovo biti ovde. Bunty mu kaze da on nije zbog toga tuzan, vec zbog rasprave oko promene imena. Pappu je stavio dokumenta u torbu i rekao je Buntyju: Ne brini se, sve ce da bude u redu.
Sags je u svojoj sobi i razmislja o Ammi koja je rekla Ne njenom ocu. Pintu dolazi i pita je sta se desilo? Sags: Izvini tata. Pintu: Zasto se izvinjavas? Sags: Pozvao si sve sa toliko ljubavi, a Amma je rekla Ne. Ne osecam se dobro zbog toga. Pintu: To je sitnica. Neki su vegetarijanci takvi, i to je u redu. Sags: Ako ti ne pokazujes svoja osecanja, to ne znaci da ti nisi uznemiren zbog toga. Pintu: Ti si se tek udala, sve je jos novo. Ti moras da se prilagodis tamo, i zato nemoj da se brines. Sags: I ti nemoj da se brines Baba, ja sam rekla Buntyju da mora da dovede Ammaji sa sobom. Pintu: Cini se da je Bunty jako dobar momak. On te voli mnogo, i brine se o tebi. Ali ti takodjer moras da obratis paznju da u toj tvojoj ljubavi, njegov odnos sa njegovom porodicom ne bude upropasten.
Bunty pokusava da ubedi Ammu da podje sa njima, Swara mu se pridruzila i govori kako je cula da Sagarikina Tetka jako dobro ume da kuva. Cak i Ratna pokusava da je ubedi, govoreci da ce se svi oni osecati lose ako ona ne bude isla sa njima. Ammaji: U cemu je vas problem? Jesam li vam ja zabranila da vi idete? Ja necu ici i zrtvovati moju religiju. Ja nikada nisam isla ni u jednu ne-vegetarijansku kucu. Ako idem i ne budem nista jela, oni ce se osecati lose, i zato nemojte ponovo da me molite. Ja ne idem!
Bunty je u svojoj sobi i prica sa klijentom.Madhav se setka i donosi mu vodu, govoreci mu da bude cool i da zatvori oci i meditira govoreci" Om Sagarika ye nama" Bunty trci za njim. U toj trci spazi poruku koju mu je Sags napisala i nanogicu koju je tu ostavila. On gleda u to. Bunty misli u sebi kako je celo jutro bio okupiran svojim poslom, a Sags ga je celo vreme cekala da dodje i kako se na kraju nisu ni postenski oprostili. Madhav ga pita sta to cita? Bunty kaze Sagarikino pismo. Madhav ga zadirkuje da mu ona vec nedostaje. Bunty kaze da je on zabrinut kako ce da povede Ammu. Madhav mu kaze da prestane da se brine o Ammi, vec da prvo pozove Sags. Bunty joj salje poruku Nedostajes mi" Sags cita poruku i smesi se. Pubali se setka oko nje i prica kako Sagarikina tazbina nije imala pojma o obicajima na Bengali vencanju. Sags je izgubljena u poruci. Pubali nastavlja da prica, a Sags izlazi iz sobe zeleci da posalje poruku Buntyju. Bunty sa druge strane salje njoj poruku i oni se sudaraju sa ljudima...Tum Hi Ho i dalje svira...Sags se sudarila sa ocem, a Bunty sa Madhavom. I Pintu i Madhav su u rukama imali fascikle sa papirima koji su se od sudara razleteli na sve strane.
Pubali zadirkuje Sags i kaze joj da prestane da salje poruke, vec da joj isprica sta se desilo prve bracne noci. Sags: Nista se nije desilo. Bunty je drugaciji i zato mi treba nas odnos polako da razvijamo. Pubali: Koja si ti glupaca! Bunty je previse naivan, on nece da preduzme prvi korak. Ti moras da ga zavedes. Sags: Ni slucajno, Pubali.
Bunty se sudari sa Pappu. Ovaj ga zadirkuje da je za jedan dan postao izgubljen slucaj. Pappu: Pre nego sto jos vise poludis, idi i sretni se sa njom. Amma: Ovi danasnji momci ne mogu ni dan da izdrze bez svojih zena, uopste se ne brinu o casti porodice.
Noc je i Bunty gleda u nanogicu i razmislja o poruci koju mu je Sags napisala. Odlazi do Sagarikine kuce i penje se i kroz prozor ulazi u njenu sobu. Gleda u Sags i u njena stopala. Stavlja joj nanogicu oko gleznja. Sags se budi i ugleda Buntyja. Sags: Sta radis ovde tako kasno? I sta si to radio mojoj nozi?? Onda ugleda Payaal (nanogicu) i pocrveni.
Amma trazi Buntyja i misli kako je sigurno otisao da vidi Sags.
Sags kaze Buntyju: Znaci dosao si da mi doneses nanogicu? Bunty: To nije samo nanogica, to je znak nase ljubavi, i moje srce je u njoj. Sags: Mi smo muz i zena, to ne izgleda lepo.
Amma trazi Buntyja u njegovoj sobi, ali on nije tamo. Ona misli kako iako su vencani, ipak je on nestrpljiv da ide da je sretne.
Bunty kaze Sagariki: Mi nismo muz i zena, vec momak i devojka i mozemo da radimo sve sto pozelimo. Ona je pocrvenila
Precap:
Bunty pokusava da ubedi Ammu. Ona mu kaze NE. Bunty kaze da onda ni on nece ici. Amma: Ja sam ti rekla da ne ides kod Sagarike kuci, ali si ti otisao. Gde si bio cele noci?
Ovo je kolaz iz epizode od 4.11. prvo se izderendjala na njega sto nije doso na terasu i sto je masiro majci noge...i pitaj boga sta mu je sve rekla...on se posle uvatio za usi...ona mu oprostila i dala mu poklon sto mu je htela dati uz romantiku, svjece i cvjece na terasi...narukvicu sa srcem i dva slova S...to je zadnja slika dole u cosku kad mu stavlja narukvicu, posle su se malo asikovali...prelepa je ta scena, na samom pocetku epizode.
Originally posted by: loveansh
🤣 🤣 🤣 Jes stavila naocare i to sa pojacom dioptrijom, vidim ja 😆😆😆
Jao Kopice 🤗, ja pomislila niko i ne gleda ovu seriju, kad vidi vrazicak ..gleda se i to u detalje 😆😆😆 A sta ce jadan, mladost je to, a ovo nase dete mu se secka pred nosom i ostalim delovima tela, sve u nekim satenima, spavacicama, haljincicama...golim ledjima...mislim treba to izdrzat i stariji od njega padose na tom putu iako je ona bila umotana od glave do pete u ona cuda😆😆😆 Jao, bas ste me nasmejale 😆😆😆
Jeco 🤗 drago mi je da ti se svidjaju moji kolazi 😊
Nego, jel se javljala Vildana? Isla ja kracicom u My Posts, kad vidim iskocio mi na prvo mesto nas Topik br.17 i vidim njeno ime, pomislih da nisam senula, znam da smo mi dogurali do slatkih dvadeset...i odem da vidim sa ima, a ona pita za link od novog CC-a i ja joj poslah link od ovog CC-a...jel se javljala??
Originally posted by: -VildanaROSID-
Znas kako mila prvih mjesec dana sve navika ovo ono. Sada dolazim cesce pa u starom topicu sam trazila link od ovog novog. Bas mi falite.
Uhhh tesko bgm stici sve sam lakse kada je moja mama tu, ma tesko bez mame bgm. I sada dodu mi momenti kada mi mati bas bas fali, ali sam svaki drugi dan kod nje hehe.
Znam draga Viki,sve mi je to poznato 😆,ako se opet zagubis,javi se nekoj od nas preko PM za link.E kazi mi kako si se navikla da nisi sa mamom svaki dan,znam da si govorila da si jako vezana uz nju?Kako izgleda biti udana zena i preuzeti glavnu odgovornost na sebe,mislm kuca,obaveze,muz?
Originally posted by: -VildanaROSID-
Uhhh tesko bgm stici sve sam lakse kada je moja mama tu, ma tesko bez mame bgm. I sada dodu mi momenti kada mi mati bas bas fali, ali sam svaki drugi dan kod nje hehe.