🏏IPL 2026: Royal Challengers Bengaluru vs Chennai Super Kings, M 11🏏
🏏 IPL 2026 Match 10th SRH vs LSG at Hyderabad 🏏
🏏IPL 2026: KKR vs Punjab Kings, 12th Match, Eden Gardens🏏
FAKE RASM & MUKTI SHOWN 4.4 &5.4
MUKTI GETS VANI 6.4
Cute interaction between Ranveer and Shreya Ghoshal!!!
There are 4 entry scenes which are my favourites
HRITHIK ROSHAN About Ramayana VFX
Rupali Ganguly / Anupamaa - Happy Birthday 🎉
Happy Easter: A Fresh Start Filled With Joy
Alia's hosting debut fails
Jio: Dhurandhar 2 grosses 1622 Crores worldwide till date!!!
Most hated character in Rishtaverse
dodjavola i Amma,prava svekrva 😡
toliko mi je bilo zao Sags 😭 a bila je tako lijepa na onoj terasii propao je tako lijep romanticni trenutak 😭Bunty bre,rjesavaj to 😡 zena ti svaki put izvuce deblji kraj 😡
Ne vide!? 😲
A sto se i ja cudim? Pa ni ja nisam videla dok mi vi niste pokazale
Zakljucak. Treba ljude usperiti da gledaju gde treba 🤣
Dok Sag ne zaustavi sve to od Buntya nema leba. Pokusava on nesto ali nema od toga nista. Mama nema nameru da se predomisli.
veceras nova epizoda,jedva cekam 😃
a i na forumu HHN sve se utisa vikendom
I mene zanima sta ce biti sa tom promenom imena. Narocito sam nestrpljiva da vidim kako ce Sag reci NE. Amma mi je dosadila sa tim njenim sh..ma, Jedva cekam da joj vidim facu kad je Sag odh...be.
Pa 3 dana bez serije je mnogo . Petak i nekako ali subota i nedelja... Pa BV ide 6 puta nedeljno a nesto ni njihov forum bas ne leti koliko vidim.izgleda da su se svi umorili 😕pa nesto ne vjerujem da ce Sags biti bas tako direktna ali vidjet cemoKanwar je rekao da dolaze ljepsi dani za SagUn😃
Ako sam ja dobro razumela ona ce pred celom porodicom jasno i glasno odbiti novo ime. 😃
Da, za nju a i za njega 😉 😆vise je radost za njega 😃 samo ne znam kako ce se izboriti sa kaisom 😆😆
Nikako izgleda. A koliko vidim svi se prave da nista ne vide 😆ma ne prave se nego ne vide 😆😆Biki a da mi zaokruzimo onaj kais i napravimo kviz 🤣
Ne vide!? 😲
A sto se i ja cudim? Pa ni ja nisam videla dok mi vi niste pokazale
Zakljucak. Treba ljude usperiti da gledaju gde treba 🤣🤣🤣jao,ti im kazes da ne vide 😆 a jesi bar veceras uocila kais 😉
I naredni dani ce biti lepi. Samo da potraje sto duze ovako lepo vreme. 😃
on pokusava na lijep nacin da je ubjedi ali stara ne popustajos kada sam vidjela na kraju onog advokata 😡 gospodja nikog nista ne pita 😡
🤣🤣
Znam 🤣🤣
Zato sam i napisala da vas nije bilo ja ne bih nista videla.
Nisam 🤣🤣
Cekam Bikicin caps da prostudiram 🤣🤣
dobro vece 😛
Dobro vece 😛
Kako je prosla setnja?super,uzivali smo u lijepom danu 😛
I naredni dani ce biti lepi. Samo da potraje sto duze ovako lepo vreme. 😃kod nas javljaju kisu za vikend ali toploa navodno od ponedjeljka opet suncano