Nema nam Kety danas. Sinoc joj je bilo bas lose. 😒
Evo me Nado,samo da se javim,dan je krenuo loseja nisam dobro,sinak je bolestan,a jutros su mi javili da mi se prijateljica koja se juce porodila,bori za zivot 😭😭😭 nikakva sam 😭
Zao mi je Keti..Kako si zi..sta je maleckom ..javljaj nam novosti i o prijateljici kada budes bila bolje...😭 😭sinak je dobro proveo noc,jutros je veseliji,samo vec dva dana nista je jede 😕ono sto je pojeo povratio je i sad odbija hranu,vjerovatno zbog straha od povracanjaPrijateljicu su juce ubacili u vjestacku komu 😭😭 jer ne mogu otkriti odakle krvari😭Beba joj je rukom probila maternicu i sav sadrzaj se razlio po organizmu 😭 oni to nisu primjetili na uzv pa je tako bilo par dana.Tek kad su joj uradili carski vidjeli su sta se desava.Sve su joj morali izvaditi.Ali nakon te operacije samo je gubila krv i oni nisu znali odakle krvari.Uspavali su je da lakse prate sta se desava.Sad me brat zvao i kaze da imaju konzilij,izgleda da su otkrili da su joj crijeva i jos neki organ zakacili tokom operacije i da zbog toga krvari 😭 I ako bude to,mora danas na jos jednu operaciju,trecu za 48 sati 😭😭Hebem ti zensko,i opet te niko ne cijeni 😡
Drago mi je da sinak bolje.😛
Nemam reci sta coveka moze snaci. Strasno. 😒 Mlada zena i jos bebica... Nadam se samo da ce uspeti da pronadju sta je.
Sve si rekla samo nisi kako si ti.
Znas kako se kaze,guram nekako 😆
Znam
2