🏏India Tour of England 2026: 4th T20I on 9th July 2026 at 10PM IST🏏
Noyna is back 🧐🤔 in both ksbkbt2 & krkbrbh
Karan-nandini ❤️❤️
Classification of first half 2026
BOI blames War 2 for Alpha failure
🏏England Women vs India Women, One-off Test @ Lord's, London🏏
Wimbledon 2026: Quarter Finals, Semi Finals and Finals

Anjali kaze Asthi da ide i da to uradi. Anjali: Idi brzo, ona ne bi trebala dugo da stoji tamo. Astha: Kako cu ja to uciniti kada je to tvoje pravo (duznost)Anjali insistira i kaze: Sve se ovo desava radi mene, idi sada. Astha misli u sebi: Ja cu se pobrinuti da ti to uradis. Ona je pala na Anjali i tako ucinila da Anjali dotakne vodu. Smesi se pokazujuci Anjali. Anjali dotakne njenu ruku. Astha: Ti si dala svoj blagoslov bebi. Astha odlazi, Anjali se smesi.

Astha dolazi i uradi rituale, a Anjali je gleda i stoji podalje od svih. Jyoti i svi se smese. Astha pita Jyoti da li je razmisljala o bebinom imenu. Kaze da je tako uzbudjena. Shlok pita Asthu da li konacno mogu da udju u kucu? Astha: Oh...udjite. Jyoti ulazi u kucu i prolazi pored Anjali. Anjali gleda u bebu i place. Astha se smesi kada vidi kako Anjali krije svoju bol. Astha odlazi...Anjali place.

Sid misli o tome kako treba da smisli ime za bebu. Kaze kako ce naci ime koje u sebi ima i S i J. Renuka sve to cuje i pita ga sta to radi, i o cijem to imenu prica.

Sid laze. Renuka kaze kako ona zna mnogo imena, da moze da je pita. Sid kaze da treba zensko ime koje ima lepo znacenje. Ona mu kaze neka imena. Sid: Devet sati je, moram da idem da poducavam Kavyu. Renuka: Ona je u Asthinoj kuci, da li je Varad tvoj sef? Sid: Da. Renuka: Ja cu se lepo ponasati prema Asthi i ti ces dobiti unapredjenje. On odlazi.
Astha se igra sa bebom. Jyoti se pita kada je Astha sve to uradila, kada je bila u bolnici celu noc. Astha kaze da je ona kao super-expres. Dolazi Kavya i kaze da zeli da drzi bebu (Pari) Astha joj kaze da je ona tako mala i da je ne moze dici. Kavya joj kaze da je ona velika i da joj da bebu. Kavya: Ja sam sada njena tetka.

Shlok dolazi i kaze da je Kavya cvrsta poput Asthe. Shlok: Astha je vrlo nevaljala, vidis kako se samo ona igra sa njom sama, daj mi je sada, moram i ja da se igram sa njom. Shlok uzima bebu. Beba se popiskila dok ju je Shlok drzao, i svi se smeju. Astha ga zadirkuje. Shlok vraca bebu nazad kod Jyoti. Jyoti: Ti si me zadirkivao u detinjstvi a sada ce moja kcer tebe da zadirkuje. Astha: to je tek pocetak, to ce se desiti mnogo puta. Shlok kaze da ide da se presvuce i da ce se vratiti. Astha posalje Kavyu, a ona kaze da ide da vidi Shloka i da ce se posle vratiti.
Jyoti razgovara sa Pari i kaze: Ima netko tko jedva ceka da te podigne, a i ja jedva cekam da te vidim u njegovim rukama, da li znas tko je on? Anjali donosi caj Niranjanu. On pocinje da joj se podsmeva i da je grdi zato sto mu je lagala da je fascikla kod nje, jer kako je onda Jyoti mogla da vidi papire. Niranjan: Nemoj da testiras moje strpljenje, jer znas sta ce tada da se desi. Budi pazljiva, a u vezi Jyoti, Abhay ce izaci napolje za dva dana, i Jyoti mora da napusti ovu kucu i da ide sa njim. Ona treba da bude pred nasim ocima a ne da bude povezana sa ovom kucom. Kazi joj da ne volis sto je ovde, ucini onako kako ti kazem. Mada ne mislim da ces ti to uraditi. Ona mu daje caj. On pije caj i gleda u nju. Ona se pita u sebi kako on moze biti poput kamena, da se njegovo srce nije rastopilo kada je video bebu, vec zeli da je izbaci iz kuce.

Precap:
Sid place kada se sreo sa Jyoti i kaze joj: Reci! Jyoti: Mnogo te volim Sid. Astha i Anjali su sokirane...

Ovo sam nasla tamo di je WU:
http://www.desitvbox.me/maa-anjali-par-foota-shlok-ke-gusse-ka-kaher/

Originally posted by: loveansh
Evo mene...polako ali sigurno...jeste li gledale ovu epizodu sa Prats...bila sam neki dan pocela da vam postavljam video i kratki sadrzaj m, i u pola mi se skrasiro kompjuter, posle kada sam uspela ponovo da se ulogujem, stvari me odvukose na drugu stranu te tako...sada cu vam postaviti. Dakle to je bilo puno ljubavnih prica od kojijh je svaka za sebe. Pratsina epizoda je bila 11. 7. istog dana kada je Sidov film poceo da se prikazuje u bioskopima...Slucajnost??? Nesto ne verujem u to... Evo, da vam skrati malo duge letnje veceri (mada Sladja sigurno ne zna di ce od posla😃)
Posto ne postizavam da citam sve stranice FC-a pojma nemam sta znaci naslov, a nije ni bitno...nesto o ljubavi...Prats glumi Ruhi mladu devojku koja je tek diplomirala na tehnickom fakultetu i zeli da postane glumica...roditelji se ne slazu , majka je osamari, a otac izbaci iz kuce. Ona se nadje u Mumbaju i zivi sa prijateljicom koja se bavi modelingom i tako njih dve idu po audicijama pokusavajuci da dobiju ulogu...Prijateljica je upoznaje sa momkom koji joj se svidi i oni pocinju da provode vreme zajedno...i on pokusava da bude glumac...Ruhi uspeva da dobije sporednu ulogu u nekom filmu ali glavna glumica ne moze da podnese njenu lepotu i konkurenciju i trazi od rezisera da je izbaci...Reziser govori Ruhi da je to u pitanju ljubomora i da ako hoce moze da dodje na audiciju za glavnu ulogu u nekom filmu u kome zele da promene glavnu glumicu...ona odlazi i dobija ulogu da i ubrzo shvatila da reziser ima neke sasvim druge planove sa njom. Rekao joj je da je ona njegovo vlasnistvo i da mora da mu uzvrati uslugu jer ulogu nije dobila zbog svog talenta. Ona je sokirana i bezi kuci (U medjuvremenu se preselila kod svog momka jer je otac njene prijateljice dosao i odvukao je kuci iz grada punog razvrata ).
Sve prica svom momku i on je spreman da ide i izubija rezisera. Ona ga moli da se smiri i da ostane kod kuce. Uto je zove majka i kaze da joj je otac doziveo srcani udar i da im treba puno para za operaciju. Ruhi pita momka da li ima sanse da nabavi negde toliki novac, ali on ne radi, kao ni ona i nemaju para i ona pomisli kako je jedina mogucnost da ode kod rezisera i uradi ono sto je ovaj od nje trazio...(Ovaj je trazio da provedu neko vreme zajedno da vidi da li mu se isplati investicija) Momak je odgovara od toga, ali ona u boli i tuzi odluci da ide obucena u burku...Dolazi do kuce rezisera i ugleda tragove borbe, polomljen namestaj, tragove krvi, ulazi i vidi mrtvog rezisera u lokvi krvi i njenog decka potpuno pogubljenog gde sedi pored kreveta na podu...Sokirana sklizne na pod pored njega i pita ga sta je sve to, tko je to uradio...moli ga da joj kaze da on nema nista sa tim...on joj priznaje da je on ubio rezisera jer nije mogao da podnese da ona bude sa takvim covekom, i da je ona sada slobodna i nitko je vise nece maltretirati...Tu oni padnu jedno drugom u zagrljaj placuci...on je dobio dozivotnu, njen otac je umro...to je jedna tuzna ljubavna prica u kojoj je Prats fenomenalno odglumila sve te emocije...evo linkic:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Ry1BnpzskRA&feature=player_detailpage[/YOUTUBE]

Evo mene, kasnim ceo dan i ispricavam se na tome, visa sila. Ovde je provala oblaka, pa se nadam da mi nece puci veza...sada cu vam prevesti obe epizode. Jucerasnju i danasnju...jos jednom...sorry 😳
15.07.
Astha razgovara sa Shlokom i kaze mu: Pari te tako mnogo voli, pa se popiskila na tebe, jer si tako sladak. Shlok: O, boze...kakve to veze ima jedno sa drugim? Ona ga zadirkuje i kaze mu: Danas Pari a sutra...Shlok: Tacno tako, nas tim treba da stigne, Kavya i Pari trebaju drustvo. On ju je uhvatio i ona ga je zagrlila, stidljivo sakrivsi svoje lice. Sid je dosao da vidi Jyoti. Sluzavka mu je rekla da je ona u svojoj sobi. Sojal ga je spazila kako ide prema Jyotinoj sobi i zaustavila ga je. Sojal: Gde si posao? Sid: Doneo sam poklon za bebu. Sojal: Za nju? Pokazi mi...super, ne zameri mi na pitanju, ali sta da kazem svima, zasto si dosao? Sid: Ne, teta Kalinda je poslala ovaj poklon.

Sojal: Da je poklon od tebe, bilo bi to tesko objasniti Anjali. Sid dolazi i vidi Jyoti , koja se srecna igra sa Pari. Jyoti: Mnogi te ljudi vole! I nabraja njihova imena...Sid: Cak i ja. Ona ga pogleda, i da mu bebu, a on je presrecan uzme i podize je u svojim rukama. Sid poljubi bebu, i vrati je Jyoti.

Anjali i Astha su u kuhinji. Anjali kaze Asthi da ne daje zacinjenu hranu Jyoti, vec samo kasu , nekoliko dana, i da zaveze crni konac oko bebine ruke. Astha: Dodji i ti samnom. Anjali to odbije.Astha: Koliko ces veza sada da raskines? Anjali: Mozda je to moja sudbina. Ja nisam ostvarila srecu ni u jednom odnosu. Astha: Dobit ces postovanje od svih, podji samnom, ja cu da iznesem bebu napolje i ti ces je videti i blagosloviti.
Sid je seo i kaze Jyoti: Toliko sam se zabrinuo za tebe, i molio se Bogu za tebe i za bebu, da vam se bilo sta desilo, ne bih to mogao preziveti.
Ona mu obrise suze, i kaze mu: Zasto se toliko brines za mene? Ti si mi spasio zivot i pomogao si mi (podrzao me) Sid: Pusti sad to, vidis kako slatku kcerku imas, tvoje mi oci sve govore, samo mi kazi da me volis. Ako si uplasena od svoje porodice, otici cemo negde daleko.
Jyoti: Neke stvari ne treba da se izgovore, mozes ih jednostavno razumeti. Jas am shvatila da je zivot jako kratak, i da se svasta moze desiti, zato cu danas da kazem ono sto je u mom srcu. Astha i Anjali dolaze tamo i cuju Jyoti koja je rekla Sidu da ga mnogo voli. Astha se smesi, a Anjali je sokirana. Sid se srecno smeje, jer je sve to znao.
Astha zaustavlja Anjali. Jyoti: Ti si podario zivot mojoj kcerci, mnogo si mi potreban, nemoj nikada da me ostavis samu. Anjali klima negodujuci glavom, ali je Astha odvodi odatle.Sid drzi Jyotinu ruku i kaze joj: Nikada Jyoti, vas obe ste moj zivot, da li netko moze da napusti svoj zivot (ode od njega) Jyoti se smeje. Muzika svira...Anjali pita Asthu sta je sve to bilo? Anjali: Da li je Jyoti poludela? Sta nije u redu sa njom? Astha: Smiri se. Zahtevam od tebe da im sada nista ne kazes. Anjali: Da li si ti vec pre znala za ovo? Astha: Da, Jyoti je ovo rekla prvi puta, zar nisi videla da je ona srecna duboko u svom srcu. Zar ona nema pravo na srecu?
Anjali: Ja znam da je ovo pogresno. Zaustavi ih! Astha: Ti ne mozes da ides tamo, jer ti je Niranjan zabranio da se sretnes sa njom, ali sta ces mu reci? On ce te pitati, odakle ti to znas. Anjali: Ti idi kod nje i objasni joj, kada bi Niranjan za ovo saznao, ubio bi ih. Astha: Ja cu razgovarati sa njom. Ona odlazi.
Sid: Ne mogu da ti kazem Jyoti koliko sam srecan. Zelim da provedem ceo svoj zivot sa tobom i sa njom. Astha dolazi kod njih i donosi caj Sidu. Sid: Moram da idem. Odlazi. Astha vidi koliko je Jyoti srecna i pomisli: Seko, zelim da plesem , kada vidim tvoju srecu. Zelim da te Bappa uvek cuva i da budes uvek ovako srecna. Znam da ste ti i Sid tako dugo cekali na ovaj dan, a ljubav uvek pobedjuje. Sid, toliko sam ponosna na tebe sto si opravdao njeno poverenje. Astha misli u sebi sta da radi, da li da kaze Jyoti da ih je Anjali cula? Odluci da joj sada nece nista reci, vec ce joj reci kada za to dodje pravo vreme...cak je i Anjali uplasena.
Anjali misli u sebi: Ako Niranjan ovo sazna, ne znam sta ce da uradi, Jyoti mene nece poslusati, Astha ih moze zaustaviti.
Sluzavka dolazi i kaze joj da je dosao Pandit (svecenik) Anjali izlazi i vidi Sida koji odlazi. On je smeseci pozdravi, a ona ga pogleda bez izrazaja na licu. Pandit kaze da ce odrzati ceremoniju davanja imena sutra u 4 sata popodne. Rekao joj je koje su sve stvari potrebne za Puju, i da pripremi nakit kao poklon za devojcicu. Odlazi.
Anjali razgovara sa Asthom. Sojal razgovara sa Jayom i kaze joj: Planiram da dam zlatne narukvice Jyotinoj kcerci. Jaya je grdi i kaze joj da pokloni nesto jeftino. Sojal: Jyoti je svacija miljenica, ako joj poklonim nesto vredno, bit cu cenjena kod drugih. Jaya: Daj joj neku imitaciju nakita. Sojal: Ako Varad to sazna, nece mi dozvoliti da ostanem ovde, necu da te poslusam, i poklonit cu joj zlato.
Anjali pita Asthu o cemu razmislja. Astha: Jyoti je bila nekoliko dana u Sidovoj kuci, a onda je presla kod Kalindi. Anjali: Ti i Kalindi ste me prevarile. Astha joj je objasnila kroz sta je sve Jyoti morala da prodje, i sa cime se sve suocila kada se vratila, a sada Niranjan zeli da oslobodi tog coveka iz zatvora, zar to nije pogresno? pita je. Astha: Kako ti to ne mozes da vidis? Ti treba da budes zahvalna Sidu, jer ju je on spasio i pomogao joj. Jyoti ne zna kada se zaljubila u Sida, ona se smesi kada ga vidi, zar ti nisi srecna zbog toga? On se jako dobro brine za nju. On zivi za nju.
Anjali: Ali ja sam tradicionalno vaspitana, Jyoti ce dobiti muza, ali da li ce Pari dobiti oca? Jednom kada on dobije svoje dete, nece se vise brinuti za nju. Astha: Losi dani Jyotinog zivota su zavrseni, ja sam sigurna da ce ih Sid obe uciniti srecnima.
Anjali: Drugi brak nije lak, i Niranjan to nece dozvoliti. Abhay moze bilo kog trenutka da izadje, kazi Jyoti da zaboravi na Sida. Ovo sve je pogresan korak, koji ce predstavljati problem. Prestani da ih podrzavas. Kazi Sidu da vise ne dolazi ovde.
Shlok razmislja o nekim imenima za bebu i kaze da ce pitati Asthu. Ona dolazi u sobu i on joj pokazuje svoje predloge. Astha: Da, dobro. Shlok: Sta ti se desilo, jesi li zabrinuta?Astha: Ne, nista nije. Astha misli u sebi kako da kaze Sidu da ne daje vise casove Kavyi, inace ce Anjali biti uznemirena. Astha misli: A ja ne mogu nista da kazem Shloku, inace ce da me izbaci iz kuce.

Precap:
Sojal ugleda Varada u restoranu, i pita ga sta radi ovde. Dolazi Mansi da bi se upoznala sa njom. Varad postaje napet.