Favourite soaps (invited only) #10 - Page 85

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

41k

Users

9

4.3k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: MimaN

Mama Kalindi je opasna,kao i sve mame šŸ˜†,samo ipak treba da Asthu saslusa,a ne dosla sam po tebe,on ce tebe ubiti,a u stvari nezna cestito ni sta se desilo...a Slockov mozak polagano preuzima srce,samo sto ce on to razumiti tek kad ga malecka ostavi.

Ma mame najbolje znaju šŸ˜† a da pusti da mala curica ima sta rec i jos uvazi pa da ostane jos kod njih da je nerviraju i povreduju ovako ajmo kuci i jos kad nade novog zeta e tad stvari pocinju da se otpetljavaju😃

Uh ,ova mama Kalinidi i samara zeta šŸ˜†,odgojne metode joj jako dobre 🤣,kad ga nije rodena mati naucila reda,da te ja naucim 🤣,mislim i metoda odabira novog zeta ima da Slocka preodgoji u "zeta snova"šŸ˜†
kop93 thumbnail

Budemo vidjeli al sve mi mirise na to. Kop a jesi uocila da mnogo scena kao da je prepisano iz BV

Jesam,a znas zasto ...zato sto ista producenska kuca snima , BV i nasu seriju.
Jeca thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Ma vidi ti naseg malog vrazica ih Jeco Jeco dat cu ja tebi😃

Sta cu ja 😳
kop93 thumbnail

Kalindi: Ti uvek mislis da je Shlok tvoj spasioc, ali ja vidim da on zeli da oduzme tvoj zivot. Astha: radi se samo o dva dana, i tada cu se vratiti kuci. Kalindi insistira da podje sa njom sada. Astha cuti. Kalindi: Ti si toliko tvrdoglava i tvoja tvrdoglavost ce mi oduzeti zivot. Kalindi odlazi. Astha izlazi iz svoje sobe i ugleda Shloka.

picture12

Ovdje on meni nije jasan,sta li je mislio ...jer cuo je sav razgovor izmedu Asthe i Kalindi...jedino sam primetila da krupno guta,kad je gledo u Asthu.

Dali mu nije pravo sto ga punica smatra losim ili ga je strah sto ce ga Astha napustiti za 2 dana...?šŸ˜•

MimaN thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Sta cu ja 😳

šŸ¤—ā¤ļø
MimaN thumbnail

Originally posted by: kop93

Kalindi: Ti uvek mislis da je Shlok tvoj spasioc, ali ja vidim da on zeli da oduzme tvoj zivot. Astha: radi se samo o dva dana, i tada cu se vratiti kuci. Kalindi insistira da podje sa njom sada. Astha cuti. Kalindi: Ti si toliko tvrdoglava i tvoja tvrdoglavost ce mi oduzeti zivot. Kalindi odlazi. Astha izlazi iz svoje sobe i ugleda Shloka.

picture12

Ovdje on meni nije jasan,sta li je mislio ...jer cuo je sav razgovor izmedu Asthe i Kalindi...jedino sam primetila da krupno guta,kad je gledo u Asthu.

Dali mu nije pravo sto ga punica smatra losim ili ga je strah sto ce ga Astha napustiti za 2 dana...?šŸ˜•

Mislim da je i jedno i drugo uz cinjenicu da se poceo otkravljivat ma on meni izgleda ko pile zapetljano u kucinu pa se sad polako poceo batrgati al neka sam pao i sam se ubio rekli bi
kop93 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Sta cu ja 😳

Stize i ti nam Jeco šŸ¤—
kop93 thumbnail

Mislim da je i jedno i drugo uz cinjenicu da se poceo otkravljivat ma on meni izgleda ko pile zapetljano u kucinu pa se sad polako poceo batrgati al neka sam pao i sam se ubio rekli bi

Hahahahah 🤣Mima sto ga dobro procita šŸ˜†
kop93 thumbnail
Onaj Sidd dobro neko celjade,brine se vise za Jyoti nego iko od njenih,samo ona je isplasita sasvim
MimaN thumbnail

Originally posted by: kop93

Hahahahah 🤣Mima sto ga dobro procita šŸ˜†

Ma Kop kod mene bi rekli nema on pojima gdje supalj covjek bi i pi... i kak... u isto vrijeme e kad dobije trcitis ni cemo doc na svoje i uzivat 😃