Gledam Rangrasiju i umalo nisam pala sa kreveta. Koji prevod 🤣
Obratite paznju na ovo.Citiram:
"Kako je taj su...ak u uniformi tako mudar?"
(Naucio od tebe:P) 🤣
🏏IPL 2026: LSG vs RR, 32nd Match, at Lucknow 🏏
Internet goes crazy after Anne Hathaway says InshaAllah.
Akaksdeep Sehgal to play Ansh’s son
Abhira is khandani gareeb..we get it
🏏IPL 2026: CSK vs MI, 33rd Match, Wankhede Stadium, Mumbai🏏
Roop Di Rani Song - Pati Patni Aur Woh Do
MUKTI IS ACCEPTED 22.4
Don 3 Legal Issue Updates
Day 3 of convincing Swathi & Gang
MICHAEL - Reviews and Box Office Thread
Jawan 2 Updates
AbhiShan Bromance 💙🧡
Gledam Rangrasiju i umalo nisam pala sa kreveta. Koji prevod 🤣
Obratite paznju na ovo.Citiram:
"Kako je taj su...ak u uniformi tako mudar?"
(Naucio od tebe:P) 🤣
Lepo ja kazem da tu nisu cista posla 😛znala sam, da ni ovaj kriket dogadjaj nece moci proci bez kretena 😡evo da se nebi iznenadili,i debil ce biti prisutan 🤢inace JJ veceras igra svoju prvu utakmicuOkej tu je zbog Sare Kan,ali vidi ovog Pratsinog druga tu sa njim 🤢 Nisu tu cista posla 😉mislis na Ankita Geru 😊 svi na ovoj slici su i njeni prijatelji .Ali vidis u bijeloj haljini Aduu,ona je bila Ankitova djevojka 3 god. i raskinuli su odmah poslije Prats i MM,navodno je on varao.Ali vec dva mjeseca gledam slike njih dvoje su stalno skupa malo sa MM,malo sa Prats,malo sa ostalim drustvom,... Ona tvrdi da se nisu pomirili nego da imaju zajednicke prijatelje i eto kao sretnu se A na njegovom profilu od prije dva dana video Adaa i Ankit,jos jedna djevojka sa deckom i Prat kod Ankita u stanu napravili zurku,pjevaju,druze se,...da,nesto se desava 🤔
Nesto!? Ma videcete da ce se pomiriti 🤢kad ga vidim povraca mi se 😡 svi na onoj slici su iz svijeta glume,samo je on niko 😡 ali je dosao da se slika i bude vidjen 😡 eto sta bi svi oni da on nije dosao,krelac 🤢

Ma mrak mi pada na oci 🤢
Ja mislim da je on prebogati dokoni mamin sin koji nemilice trosi novac.
Za zene koje se bez povoda pojavljuju u medijima kazu da su starlete. Sta je on onda?
Mozda starletan? 😆
Biki sinoc sam bila u pozoristu i bas mi je bilo lepo,tako da sam se podsetila kako je to kulturno se uzdizati , a i skontala sam da ga ne valja izbegavati,sto cesce to bolje 😉 😆