Dobar dan, divan dan, sunce sija , nadam se da ce i sledece dane nastaviti u istom ritmu.
Iscitala sam vas, odmah da vam napomenem da opet imam problema sa lajkovima, nemojte cure zameriti , smatrajte se uvek izlajkanim sa moje strane.
Vidim da su Kety i Nada bile u pravu , Smeki i dalje ne veruje u ove blisko- rodjacke odnose, a ja bila ubedjena da ce poverovati kad to kaze nas vrhovni vodja Dal.😆 Nema veze, idemo dalje, mozda se na kraju serije ispostavi zaista da nisu ni u kakvom srodstvu. Veci problem po meni , s obzirom da se radi o Colorsu je da postoji mogucnost da izbace nekog od glumaca, narocito onog koji se pokaze kao bolji pa da naprave neku fantabuloznu zamenu. Dakle , nek su Alia i Zain rodjaci, drzte pesnice samo da ostanu do kraja serije.
Videla sam Drajce , bebo moja najsladja ❤️da si me ti skapirala od samog pocetka, ali ja inace znam da se ti i ja fenomenalno kapiramo u svemu, verovatno zato smo smo najpribliznije po godinama.😉😆 I nemoj da places, to sam zaboravila da ti kazem na proslom topicu kad si lobirala za NS sto se opredeljujem za BG, idu lepi dani , sad cu ja cesce dolaziti do NS da te vidim.
Za Dal, naravno da znam kako se ponasas prema swamiju,pa ko ce te bolje poznavati nego ja. A i onaj post sto si postavila za uspomene u starosti, pa o cemu ja tebi stalno pricam. Videla sam da ti se svidela pesmica za laku noc, jos uvek mi nisi rekla svoj spisak zelja. Obecala sam ti to pred put u Austriju, a inace je lepo kad nam je topic tako raspevan.
P.S. Videla sam da si u jednom momentu trazila i pomoc vatrogasaca. Pa odluci se vec jednom, mogu li vatrogasci na topic ili ne. 🤣
Nale, nadam se da si skinula neglize i obukla se, divan dan, ajde u setnju a veceras nam valja gledati Novaka. 👍🏼
Moja draga kuma Bikica nije se jos javila, znam da joj danas nije lak dan ali ocekivacu sa nestrpljenjem vesti o njenoj prijateljici. ❤️🤗
Kety je vec otisla u setnju, tako da cu se sa njom cuti veceras. 😉
Eto helo haj baj baj, post je kratak ,😆 nadam se da ceete ga procitati, lakse mi ovako da sve stavim u jedan post pa me ne mozete optuzivati da stalno ubijam topice. 🤣