Returning of the written off #43 Invited only - Page 22

Created

Last reply

Replies

1k

Views

39.5k

Users

8

6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Dobar dan Kety 😃
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Ovo je kad je primetio da se cuje telefonom s nekim,pa je uzeo da proveri😆a ona se cula s njegovim bratom ,posle ga je brat zezao da je ljubomoran😃

Odgledala sam i ja ovih 17 prevedenih,slatki su oboje 😛
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Dobar dan Kety 😃

Nado 🤗 evo citam vas 😉 Rekoh li ja da Smeki nece vjerovati 😆😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Odgledala sam i ja ovih 17 prevedenih,slatki su oboje 😛

Dobro dosla u klub. Sad mozes slobodno grickati nokte do sledece epizode 😃
nn027 thumbnail
nn027 thumbnail
Kety76 thumbnail

🤣🤣🤣

Logicno objasnjenje zasto se ne odreci cokolade 😆😆
Kety76 thumbnail
Procitah vas,a sad odoh u setnju dok jos mogu 😃
Kuckamo se veceras 🤗
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Procitah vas,a sad odoh u setnju dok jos mogu 😃

Kuckamo se veceras 🤗

Uzivaj u setnji i lepom danu 😛

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Dobar dan, divan dan, sunce sija , nadam se da ce i sledece dane nastaviti u istom ritmu.

Iscitala sam vas, odmah da vam napomenem da opet imam problema sa lajkovima, nemojte cure zameriti , smatrajte se uvek izlajkanim sa moje strane.

Vidim da su Kety i Nada bile u pravu , Smeki i dalje ne veruje u ove blisko- rodjacke odnose, a ja bila ubedjena da ce poverovati kad to kaze nas vrhovni vodja Dal.😆 Nema veze, idemo dalje, mozda se na kraju serije ispostavi zaista da nisu ni u kakvom srodstvu. Veci problem po meni , s obzirom da se radi o Colorsu je da postoji mogucnost da izbace nekog od glumaca, narocito onog koji se pokaze kao bolji pa da naprave neku fantabuloznu zamenu. Dakle , nek su Alia i Zain rodjaci, drzte pesnice samo da ostanu do kraja serije.

Videla sam Drajce , bebo moja najsladja ❤️da si me ti skapirala od samog pocetka, ali ja inace znam da se ti i ja fenomenalno kapiramo u svemu, verovatno zato smo smo najpribliznije po godinama.😉😆 I nemoj da places, to sam zaboravila da ti kazem na proslom topicu kad si lobirala za NS sto se opredeljujem za BG, idu lepi dani , sad cu ja cesce dolaziti do NS da te vidim.

Za Dal, naravno da znam kako se ponasas prema swamiju,pa ko ce te bolje poznavati nego ja. A i onaj post sto si postavila za uspomene u starosti, pa o cemu ja tebi stalno pricam. Videla sam da ti se svidela pesmica za laku noc, jos uvek mi nisi rekla svoj spisak zelja. Obecala sam ti to pred put u Austriju, a inace je lepo kad nam je topic tako raspevan.

P.S. Videla sam da si u jednom momentu trazila i pomoc vatrogasaca. Pa odluci se vec jednom, mogu li vatrogasci na topic ili ne. 🤣

Nale, nadam se da si skinula neglize i obukla se, divan dan, ajde u setnju a veceras nam valja gledati Novaka. 👍🏼

Moja draga kuma Bikica nije se jos javila, znam da joj danas nije lak dan ali ocekivacu sa nestrpljenjem vesti o njenoj prijateljici. ❤️🤗

Kety je vec otisla u setnju, tako da cu se sa njom cuti veceras. 😉

Eto helo haj baj baj, post je kratak ,😆 nadam se da ceete ga procitati, lakse mi ovako da sve stavim u jedan post pa me ne mozete optuzivati da stalno ubijam topice.
🤣