Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 30th Oct 2025
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 31st Oct 2025
IJJAT PYARI 31.10
🏏India tour of Australia, 2025: AUS vs IND,2nd T20I, Melbourne🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Nov 1, 2025 Episode Discussion Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 31, 2025 Episode Discussion Thread
Deepika Alia Atlee Ranveer Janhvi Aryan-Halloween costume Ambani party
I've a question
Anu maid is back 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃
Which November release excites you the most?
Mitali scene clip : Pret Aatma / Dimaagi bimari
Happy Birthday Ananya Panday
SRK Film Festival!!
♕ Go Go Page Rangers🏆┇Nov BTRC 2K25 ♕
Tottenpage Hotspurs Nov 2025
| BOOKCHESTER UNITED ⚽️ 📖 | Nov’ 25 BTRC | 🍂🍁
˗ˏˋ ★ Pick Your Team! (Teams Feature) ★ ˎˊ˗
Angad marries Vrinda ; Mihir & Tulsi ka rishta khatam!
🏏A Nation’s Wish With Billion Dreams, Best Wishes to Our Women🏏
Pa Dal ne umem ja da pisem eseje,kod mene ti je sve kratko i jasno 😃
I ja se ponekad osecam kao Bri,ali ne kao zavodnica..vec zbog drugih njenih osobina..
Kao i Saski, moras i meni da objasnis ...samo malo duze..😉
A zanima me kako nas Keti vidi..onako profesionalno..😆 (samo bez ulepsavanja )
Pa nisam ja dabe rekla da si ti Gabi,samo opet ponavljam ja to sve kratko i jasno ,a i kontam toliko se vec znamo da nema potrebe da detaljisem 😊
Kako biste tagovale sebe..odnosno,kako se vidite ? Sta mislite koja je Saska, koja Smeki, koja Keti, Nada, Drya a koja bi mogla da budem ja ?😉
Ja bi sebe mogla da tagujem na svim ovim cipelama posto se samo tu vidim A sto se likova koje tumace tice ne vidim sebe nigde ...Dal tebe vidim kao Bri,prava zavodnica ,Sasku kao Gabi,Smeki kao Suzan i Keti kao Linet 😃
Ocu objasnjenje zasto sam ja Gabi . Kad sam ja analizirala davala sam objasnjenje. 😡
Inace, Gabi ja i volim najvise od svih njih, ali ocu objasnjenje. Pretpostavljam zasto, al necu da ti dajem nikakvu ideju😆. Ded da cujem
Gabi ima dve cerke ko i ti 😆
To mi je i bila pretpostavka,ali kao rezervnu varijantu sam ostavila da mislis da sam ja najlosija domacica, ne znam ni tortu da napravim, a volim samo masaze, krpice i modu 😆
Zato sto si polupana ko i ona 😆
Kako biste tagovale sebe..odnosno,kako se vidite ? Sta mislite koja je Saska, koja Smeki, koja Keti, Nada, Drya a koja bi mogla da budem ja ?😉
Ja bi sebe mogla da tagujem na svim ovim cipelama posto se samo tu vidim A sto se likova koje tumace tice ne vidim sebe nigde ...Dal tebe vidim kao Bri,prava zavodnica ,Sasku kao Gabi,Smeki kao Suzan i Keti kao Linet 😃
I ja se ponekad osecam kao Bri,ali ne kao zavodnica..vec zbog drugih njenih osobina..
A zanima me kako nas Keti vidi..onako profesionalno..😆 (samo bez ulepsavanja )Ocu i ja objasnjenje,bez uvijanja😆 Zasto Suzan😲
E Kety i ja sam razmisljala na tu temu 😆
A zanima me kako nas Keti vidi..onako profesionalno..😆 (samo bez ulepsavanja )Pa ako bas hoces 😃 Meni kucanice nikako ne lice ni na jednu od nas,ali za one iz Sex i grad,dalo bi se pricati 😆😆