Returning of the written off #33 Invited only - Page 108

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

38.2k

Users

8

5.5k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: saska

What the ...

jos niste ubile topic😡

Hhahahahahahahaha What the... gde si bre
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: smeker

Tek vas cekaju lepe epizode,ali kad je najlepse opet ce Shijam da napravi sranje😡Ima tako lepih i smelih scena da se istopis,a njih dvoje glume kao da je sve to stvarno ne moze da se primetis da je gluma

E nemoj me povlaciti za jezik za odvratnog buljavog prljavog smrdljivog klempavog idiota sa rasparnim usima. Njemu ni usi nisu klempave kako treba. Obecala sam Daltoni odavno da necu psovati ( moram u sebi samo ) ali what the ... what the... what the... ughr grrr jeb...sve po spisku. Necu da preskacem nista ali srce mi se uzlupa ko ludo kad ga vidim . Prrr

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

What the ...

jos niste ubile topic😡

Pa stedimo za tebe 😉
nn027 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Tek vas cekaju lepe epizode,ali kad je najlepse opet ce Shijam da napravi sranje😡Ima tako lepih i smelih scena da se istopis,a njih dvoje glume kao da je sve to stvarno ne moze da se primetis da je gluma

Smeki i do sad je bilo prelepih momenata. 😳 Jedva cekam da vidim te scene o kojima pricas 😃
NatalyMusketeer thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Evo je Nato samo za tebe

sss

Kad smo vec kod njega bas su krenuli da ga ismijavaju zbog onog zohara
Pa vise se ne zna koji broj clanaka izasao o tome da je cudno da je potpisao 3 filma i da nisu cista posla.
Nije jos ni poceo da snima a vec antikampanja.
Kazu da u februaru ima sastanak sa celnicima colorsa na kojem ce odluciti o njegovom daljnjem angazmanu u BV.

Volela bih da ode iz BV, da snimi film i da nastavi u nekoj novoj seriji da glumi.

I ja Smile

Nista od te ljubavi Kao sto sam i pretpostavila on ostaje gdje mu je sigurno.A naravno da je postavio svoje uslove.Prica ce se u buducnosti vise orijentisati na Siva.Sad slijedi u BV vremenski skok i svi su ocekivali da on ode,cak i novinari,ali on kaze da nece.Tako da se vise tome ne nadate.

Nikad ne reci nikad...jos prosle godine su pocele glasine o Sidovom odlasku a tako je bilo i sa Prats i sa Sriti, i one su najpre negirale i na kraju otisle...na SY-FC svi pisu u stilu " Sid quits BV too" i dodaju na to da ce on to naravno sad negirati, cak stavise, nadaju se da ce i Shanky napustiti BV...bas jucer nam Ginu postavila link iz Emirata gde uveliko pisu o Sidovom qvitiranju BV...ali ono sto mene najvise buni jeste ovo: sve do nedavno,Sid je profesionalno doslovce po sluzbenoj duznosti odradjivao snimanja sa krastacom na setovima a sad ne da nekrije, vec se maltene trudi da se dobro vidi koliko ju mrzi...osim toga, svi znaju i pisu da trenutni AnSh niti je vise interesantan i dokazano ne dize TRPs vec sasvim suprotno-cim se radnja skocentrise na njih dvoje, TRPs roknu dole i isto tako se javno zna da su nakon SidYusha, najbolje TRPs davali ShaSri ali opet ne tako vrhunske kao SidYusha...e to je ono sto mene buni...😕 ali na kraju krajeva, kako ono narod kaze: "gde se suska, tu nesto ima" ili "gde ima dima, ima i vatre"...

nn027 thumbnail

What the ...

jos niste ubile topic😡

Pa gde bez tebe da ga ubijemo? 😆
Dobro dosla Badi 🤗
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

E nemoj me povlaciti za jezik za odvratnog buljavog prljavog smrdljivog klempavog idiota sa rasparnim usima. Njemu ni usi nisu klempave kako treba. Obecala sam Daltoni odavno da necu psovati ( moram u sebi samo ) ali what the ... what the... what the... ughr grrr jeb...sve po spisku. Necu da preskacem nista ali srce mi se uzlupa ko ludo kad ga vidim . Prrr

Razumem te sestro slatka raspali ti po njemu slobodno😡😡😡 i ja klempu ne mogu da gledam ,kad sam gledala prvi put preskakala sam ga , sve nekako ali u185 epi nemogu da odgledam njegovo preseravanje i ako gledam vec cetvrti put tu mi je bas muka😡 What the...
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Ne znam koliko pratite WU,ali cini mi se da je glumac koji glumi Basanta privremeno otisao iz serije,procitala sam kao da ide kod oca satro bolestan...E sad sto se tice trece faze,ako nameravaju da imaju jaci preskok,a obicno to bude od 15-20 godina,ne znam kako misle da Kaljani i dalje bude ziva u seriji,a sa druge strane tu glumicu gledaoci jako vole i realno ona je srce cele serije,citam sada wu i u danasnjoj epizodi Ganga je kriticno i poradja se,a pre nego sto Jagdis udje u operacionu salu ona ga moli da spasi Gangu inace ce ona umreti, a setite se samo price o Jamuni ,Basantovoj prvoj zeni...Po meni najjaci likovi u seriji su Kaljani i Jagdis jer su ti likovi najvece transformacije prosli.

E sad sto se tice kraja serije ,ja o tome ne razmisljam,oni su davno zacrtali 2000 epizoda i to ce tako i biti,znaci bar jos 2 godine ce trajati sigurno.

Slabo pratim WU. Znam da je Ganga trudna a da ovo dvoje usvajaju hendikepiranog decaka.
Badi meni se glumica koja glumi Kaljani jako dopada. Mislim da je fantasticna i da je lik Kaljani jako dobro iznela u seriji. Da , BV ce trajati i trajati 😕
Edited by nn027 - 12 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Hhahahahahahahaha What the... gde si bre

Moja Smeki, a sta mislis gde sam 😉, tamo gde ste i ti i Dal zaglavile . Prosto... ne znam kako da nazovem ovu ljubav 😃

nn027 thumbnail

Badi meni se povraca kad ga vidim a odgledala sam samo 107 epizoda. 😕