What the ...
jos niste ubile topic😡
🏏IPL 2026: SRH vs DC, 31st Match, at Hyderabad 🏏
🏏IPL 2026: LSG vs RR, 32nd Match, at Lucknow 🏏
Internet goes crazy after Anne Hathaway says InshaAllah
PATH TO TRUTH 21.4
Akaksdeep Sehgal to play Ansh’s son
Abhira is khandani gareeb..we get it
Roop Di Rani Song - Pati Patni Aur Woh Do
Rajshri Productions - Yeh Prem Mol Liya - 27 Nov 2026
Don 3 Legal Issue Updates
MUKTI IS ACCEPTED 22.4
Jawan 2 Updates
AbhiShan Bromance 🧡🧡🧡
What the ...
jos niste ubile topic😡
Tek vas cekaju lepe epizode,ali kad je najlepse opet ce Shijam da napravi sranje😡Ima tako lepih i smelih scena da se istopis,a njih dvoje glume kao da je sve to stvarno ne moze da se primetis da je gluma
Pa stedimo za tebe 😉What the ...
jos niste ubile topic😡
Tek vas cekaju lepe epizode,ali kad je najlepse opet ce Shijam da napravi sranje😡Ima tako lepih i smelih scena da se istopis,a njih dvoje glume kao da je sve to stvarno ne moze da se primetis da je gluma
Evo je Nato samo za tebeKad smo vec kod njega bas su krenuli da ga ismijavaju zbog onog zoharaPa vise se ne zna koji broj clanaka izasao o tome da je cudno da je potpisao 3 filma i da nisu cista posla.Nije jos ni poceo da snima a vec antikampanja.Kazu da u februaru ima sastanak sa celnicima colorsa na kojem ce odluciti o njegovom daljnjem angazmanu u BV.
Volela bih da ode iz BV, da snimi film i da nastavi u nekoj novoj seriji da glumi.I jaNista od te ljubavi Kao sto sam i pretpostavila on ostaje gdje mu je sigurno.A naravno da je postavio svoje uslove.Prica ce se u buducnosti vise orijentisati na Siva.Sad slijedi u BV vremenski skok i svi su ocekivali da on ode,cak i novinari,ali on kaze da nece.Tako da se vise tome ne nadate.
What the ...
jos niste ubile topic😡
E nemoj me povlaciti za jezik za odvratnog buljavog prljavog smrdljivog klempavog idiota sa rasparnim usima. Njemu ni usi nisu klempave kako treba. Obecala sam Daltoni odavno da necu psovati ( moram u sebi samo ) ali what the ... what the... what the... ughr grrr jeb...sve po spisku. Necu da preskacem nista ali srce mi se uzlupa ko ludo kad ga vidim . Prrr
Ne znam koliko pratite WU,ali cini mi se da je glumac koji glumi Basanta privremeno otisao iz serije,procitala sam kao da ide kod oca satro bolestan...E sad sto se tice trece faze,ako nameravaju da imaju jaci preskok,a obicno to bude od 15-20 godina,ne znam kako misle da Kaljani i dalje bude ziva u seriji,a sa druge strane tu glumicu gledaoci jako vole i realno ona je srce cele serije,citam sada wu i u danasnjoj epizodi Ganga je kriticno i poradja se,a pre nego sto Jagdis udje u operacionu salu ona ga moli da spasi Gangu inace ce ona umreti, a setite se samo price o Jamuni ,Basantovoj prvoj zeni...Po meni najjaci likovi u seriji su Kaljani i Jagdis jer su ti likovi najvece transformacije prosli.
E sad sto se tice kraja serije ,ja o tome ne razmisljam,oni su davno zacrtali 2000 epizoda i to ce tako i biti,znaci bar jos 2 godine ce trajati sigurno.
E nemoj me povlaciti za jezik za odvratnog buljavog prljavog smrdljivog klempavog idiota sa rasparnim usima. Njemu ni usi nisu klempave kako treba. Obecala sam Daltoni odavno da necu psovati ( moram u sebi samo ) ali what the ... what the... what the... ughr grrr jeb...sve po spisku. Necu da preskacem nista ali srce mi se uzlupa ko ludo kad ga vidim . Prrr